Dit is de skincare-routine van Phoebe Dynevor

Phoebe's ultieme beautytip? Altijd SPF opdoen.

Phoebe Dynevor ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en haar make-up is always on point. De Bridgerton-actrice besteedt dan ook veel aandacht aan haar skincare-routine, zo deelt ze met Vogue. 

Beauty Secrets

Voor de Vogue YouTube-serie Beauty Secrets nam Phoebe onlangs de tijd om haar skincare-routine uitgebreid te laten zien. De actrice laat weten dat ze haar gezicht ’s ochtends niet per se schoonmaakt – behalve als ze heeft getraind – maar dat ze haar gezicht met wat koud water dept. Vervolgens wordt al snel duidelijk dat ze een groot fan is van het merk Sunday Riley. Zo gebruikt ze als eerst de Vitamine C Brightening Serum van Sunday Riley.

“Ik heb een heel droge huid. Toen ik veertien was smeerde ik Vaseline over mijn hele gezicht, maar gelukkig heb ik nu een fijne skincare-routine ontwikkeld”, vertelt de actrice. Daarna gebruik ze de oogcrème van Sunday Riley, gevold door de moisturizer van het merk. “Dit is de key voor iemand als ik die een heel droge huid heeft”, vertelt de actrice over de moisturizer. Phoebe gaat verder met haar gezicht verzorgen met de Face Oil van Sunday Riley. Als laatst smeert Phoebe haar gezicht in met SPF, iets wat Phoebe omschrijft als een game changer. 

Charlotte Tilbury

Als het op make-up aankomt is Phoebe een groot fan van Charlotte Tilbury. Ze brengt als eerst de Beautyful Skin Foundation van Charlotte Tilbury aan en daarna de Creamy Concealer van Nars. Haar wenkbrauwen zet ze aan met de Brow Cheat van Charlotte Tilbury en daarna gebruikt ze de Barbara Carranza’s Brow Soap. “Ik vind mijn wenkbrauwen chunky het mooist.”

Phoebe brengt daarna wat neutrale kleuren oogschaduw aan en gaat vervolgens in de weer met de Full Fat Lashes-mascara van Charlotte Tilbury. Ook gebruikt ze de Pillow Talk Lip and Cheek Flow en de Lip Cheat Lip Filler. Ook is ze fan van het merk WeDo: “Het mooie aan WeDo is dat al hun producten voor twee dingen te gebruiken is. Deze crème is geschikt voor je handen en haar. Ideaal als je weinig tijd hebt.” En zo is het maar net.

Bron: Vogue | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws