5x Inspiratie voor raamdecoratie

Welke vind jij het mooist?

Modern Living Room

Wil je raamdecoratie laten plaatsen, maar weet je niet goed wat jouw mogelijkheden zijn en wat je het beste kunt kiezen voor jouw woning? Hier vind je niet alleen meer informatie over raamdecoratie, maar ook 5x inspiratie voor raamdecoratie zodat het nog makkelijker wordt om een goede keuze te maken!

1: Aluminium lamellen

Een van de meest populaire opties van dit moment zijn aluminium lamellen. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat je kiest voor een sterk, maar ook een vocht- en vuilwerend materiaal. Dit zorgt ervoor dat aluminium lamellen in het hele huis een aanrader zijn, ook in de badkamer.

2: Houten jaloezieën

De stijlvolle en klassieke sfeer die houten jaloezieën met zich meebrengen is een lust voor het oog in iedere woning. Of je nu een modern interieur hebt of juist een meer landelijke inrichting: houten jaloezieën passen hier goed bij. Ontdek alle soorten en kleuren online!

3: Shutters

Een derde optie is de keuze voor shutters. Het is heel eenvoudig om shutters op maat te bestellen voor de ramen in je slaapkamer, ook als ze bijvoorbeeld schuin aflopen of om een andere reden een afwijkende maat hebben. Met mooie shutters kies je voor stijl en een mooie sfeer die ervoor zorgt dat een slaapkamer of woonkamer er ineens veel stijlvoller uitziet.

4: Gordijnen

Ook is het mogelijk om voor mooie gordijnen te kiezen. Gordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Zo is het mogelijk om klassieke gordijnen aan te schaffen: dit kan een aanrader zijn wanneer je grote ramen hebt of als je de akoestiek van een grote ruimte wilt verminderen. Andere opties zijn vouw- of rolgordijnen, maar ook plisségordijnen en duogordijnen behoren tot je mogelijkheden.

5: Luxaflex

Luxaflex is ook een van je mogelijkheden. Luxaflex zijn niet alleen ideaal om de lichtinval in je woning te creëren, maar ook om zelf te bepalen in hoeverre je privacy hebt. Ontdek zelf de mogelijkheden voor mooie raamdecoratie in je woning en bestel het gemakkelijk online!

Raamdecoratie komt door het hele huis goed tot zijn recht. Of je nu voor de woonkamer, de badkamer, de slaapkamer of de keuken mooie decoratie wilt vinden: raamdecoratie is altijd een aanrader. Je creëert hiermee niet alleen meer sfeer, maar ook privacy. Daarnaast is het met de meeste raamdecoratie ook goed mogelijk om zelf de mate van lichtinval te bepalen.

Beeld: iStock