Cadeautip: Tassen laten bedrukken als relatiegeschenk

Hoe leuk?

Het uitdelen van relatiegeschenken is al eeuwenlang een manier om klanten aan je bedrijf te binden. Onderzoek toont aan dat het effect van een relatiegeschenk wel drie keer zo groot kan zijn als dat van een gedrukte advertentie. Het succes van een relatiegeschenk hangt in grote mate af van de originaliteit en het product. Een item dat in het dagelijks leven veel gebruikt wordt heeft meer effect dan een voorwerp dat je niet iedere dag gebruikt. 

Waarom een tas als relatiegeschenk?

Een bedrukte tas is een voorbeeld van een product dat je vaak dagelijks gebruikt. Een tas biedt plek voor je spullen, of dit nu je sportkleding is, je boodschappen of je lunch voor op kantoor. Een tas komt altijd van pas. Tassen bedrukken met je logo of je slogan is een goed idee als je je merk meer onder de aandacht wil brengen. Er zijn allerlei mogelijkheden om tassen te laten bedrukken. Hieronder bekijken we welke soorten tassen je kunt laten bedrukken. 

Draagtassen

Een draagtas is compact en handig om allerlei spullen in mee te nemen. Neem de tas mee als je boodschappen gaat doen zodat je geen dure plastic tasjes hoeft te kopen. Een draagtas is ook handig om je sportkleding in mee te nemen als je naar de sportschool gaat. Het voordeel van het bedrukken van draagtassen is daarnaast dat het een relatief goedkoop relatiegeschenk is. Draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals Jute, Linnen of Katoen. 

Rugzakken

Met een rugzak heb je je handen vrij voor andere dingen. Een rugzak is een handige tas die zich leent voor vele doeleinden. Een rugzak is handig voor op reis, voor het vervoeren van schoolspullen of sportbenodigdheden. Veel rugzakken hebben een extra compartiment voor het veilig vervoeren van je laptop. Laat rugzakken bedrukken met je logo of bedrijfsnaam en gebruik dit relatiegeschenk om meer naamsbekendheid te creëren. 

Reistassen

Ook reistassen zijn populair als relatiegeschenk. Ze zijn te gebruiken voor iedere reis. Of het nu gaat om een weekendje weg, een zakenreis of een vliegvakantie. Reistassen worden gezien door veel mensen. Ze komen op vliegvelden, treinstations en hotels. Met een logo of slogan van je bedrijf gedrukt op een reistas kun je dus een groot publiek bereiken. Daarnaast maak je je bestaande klanten blij met een relatiegeschenk waar ze echt iets aan hebben. 

Sporttas

Een sporttas is onmisbaar voor een echte sporten. Als je naar de sportschool gaat heb je behoorlijk wat spullen nodig. Sportkleding en schoeisel, handdoeken en je waterfles. Voor bijna alle sporten geldt dat je deze spullen nodig hebt. Of je nu naar de sportschool, het voetbalveld of naar het zwembad gaat, een sporttas is onmisbaar. Laat je het logo van je bedrijf bedrukken op een sporttas en je wordt gezien door een grote groep mensen. 

Trolley

Een trolley is een koffertje met wieltjes en een handvat dat je kan uitschuiven. Ze zijn erg handig tijdens een zakenreis. Meestal kan een trolley mee als handbagage. Doordat een trolley wieltjes heeft zijn je spullen erg makkelijk te vervoeren. Een trolley bedrukt met je bedrijfslogo zorgt ervoor dat je logo onder de aandacht komt bij een grote groep mensen. Daarnaast zullen je klanten erg blij zijn met dit handige relatiegeschenk. 

Reistas op wielen

Een iets andere variant van de trolley is de reistas op wielen. Een reistas op wielen is minder zwaar dan een trolley, het is immers een tas, maar het voordeel is dat je hem niet hoeft te dragen. Erg handig dus als je op zakenreis gaat, of gewoon een weekendje weg. Ook voor een reistas op wielen geldt dat deze op vele plekken komt waar veel mensen aanwezig zijn. Een goede manier om je merk onder de aandacht te brengen. Ook je klanten zullen zich gewaardeerd voelen wanneer ze een reistas op wielen als relatiegeschenk krijgen. 

Kofferriemen

Een kofferriem is een handig product dat je kunt gebruiken om je koffer goed dicht te maken. Daarnaast kun je je koffer makkelijk herkennen met een kofferriem. Je voorkomt ermee dat je per ongeluk de verkeerde koffer van de bagageband haalt op het vliegveld. Een kofferriem met een opdruk van je bedrijfslogo of slogan zijn een mooie manier om je merk nog eens extra onder de aandacht te brengen bij je klanten. 

Beeld: Unsplash