Zo gaat het nu met Melrose Place-actrice Josie Bissett

Josie Bissett speelde jarenlang de rol van Jane Andrews in Melrose Place.

Het is alweer behoorlijk wat jaren geleden dat de eerste aflevering van Melrose Place werd uitgezonden. In 1992 ging de serie in première en wij raakten meteen verslaafd. Ons favoriete personage? Dat was Jane Andrews, gespeeld door Josie Bissett. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met Josie? Wij zochten het uit. 

Melrose Place

Hoewel Josie geen onbekende was in de acteerwereld, zorgde haar rol in Melrose Place voor haar grote doorbraak. Ze speelde zo’n vijf jaar de rol van modeontwerpster Jane Andrews. Ze stopte in 1997 tijdelijk met de serie, omdat ze een miskraam had gehad. In 1998 keerde ze terug naar de set om het laatste seizoen van Melrose Place op te nemen.

Josie kuste de rol van Jane echter niet definitief vaarwel. In 2009 verscheen er een remake van Melrose Place en kroop Josie opnieuw even in de huid van Jane.

Carrière

In de tussentijd zat Josie zeker niet stil. Zo was ze van 2008 tot 2013 te zien als Kathleen Bowman in de serie The Secret Life of the American Teenager. En speelde ze ook in Christmas with TuckerThe Wedding March en in de serie When Calls the Heart. 

Momenteel is de actrice vooral in de filmreeksen van Wedding March te zien. En was ze te zien in de serie Fantasy Island: Make The Ultimate Escape. Josie is overigens niet alleen maar bezig met acteren. Zo schreef ze ook twee kinderboeken: Tickle Monster en Boogie Monster.

Privéleven

In 1991 ontmoette Josie Rob Estes, die in 1996 de rol van Kyle McBride speelde in Melrose Place. De twee gaven elkaar in 1992 het jawoord. In 1996 raakte Josie zwanger, maar kreeg ze een miskraam. Een paar jaar later was de actrice opnieuw in verwachting en zette ze in 1999 een zoon op de wereld: Mason Tru. In 2002 verwelkomde het stel dochter Maya Rose. Josie scheidde in 2006 van Rob. In 2015 ontmoette ze Thomas Doig, met wie ze in 2017 trouwde. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSIE BISSETT (@josiebissett)

Ontmoeting Thomas Doig

Josie leerde haar tweede echtgenoot in 2015 kennen. In dat jaar was haar huis volledig afgebrand doordat een propaantank van haar barbecue in de achtertuin ontplofte. Omdat haar huis opnieuw gebouwd moest worden, verhuisde ze tijdelijk naar een appartementencomplex. Daar ontmoette ze zakenman Thomas Doig: hij woonde in hetzelfde complex. De twee werden tot over hun oren verliefd op elkaar en in 2017 stapten ze in het huwelijksbootje.

Bron: IMDB, People, Huffpost | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws