Zo kun je op natuurlijke wijze afvallen met groene thee-extract

Afvallen kun je op veel verschillende manier doen. Je kunt bijvoorbeeld je voedingspatroon aanpassen en daarbij meer gaan bewegen. Maar soms heb je er ook behoefte aan om het hele proces wat gemakkelijker te maken. Je kunt het afvallen dan met speciale producten ondersteunen. Om dit zo natuurlijk mogelijk te doen, kies je voor groene thee-extract.

Groene thee extract heeft een bijzondere werking

Op zich is groene thee-extract niet alleen maar geschikt om af te vallen. Het heeft namelijk een paar bijzondere eigenschappen die een positieve uitwerking op je lichaam en je gezondheid kunnen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bescherming in je bloedbaan tegen bacteriën en schimmels, het verminderen van stress en het feit dat het groene thee-extract bijdraagt aan een gezonde darmflora. Deze eigenschappen zijn voornamelijk te danken aan de catechinen die in het groene thee-extract zitten. Deze blijven behouden doordat het fermentatieproces anders is dan bijvoorbeeld bij zwarte thee.

Waarom helpt groene thee extract bij het afvallen?

Het groene thee-extract helpt bij het afvallen omdat het ook heel nuttig is bij het verbeteren van je stofwisseling. Je verbrandt door de snellere stofwisseling meer energie en dus kun je gemakkelijker afvallen. Omdat dit niet het enige voordeel is dat je lichaam heeft van het groene thee-extract, maar ook bijvoorbeeld je darmflora verbetert, werken je lichaamsfuncties beter samen en dat zorgt ervoor dat je eenvoudiger gewicht verliest. Daarbij komt ook nog, dat als stress een factor is dat je bijvoorbeeld de neiging hebt om meer te gaan eten, je door het groene thee extract rustiger wordt en dus die extra snacks gemakkelijker kunt laten staan. Ook dat scheelt kilo’s.

Groene thee-extract als voedingssupplement

Om je doel van een lager lichaamsgewicht te bereiken, kun je natuurlijk groene thee gaan drinken. Maar misschien hou je helemaal niet van thee, of vind je tien koppen per dag een beetje veel van het goede. Met een voedingssupplement dat bestaat uit capsules met groene thee-extract, hoef je daar verder niet over na te denken. Je neemt eenvoudig volgens de voorgeschreven dosering dagelijks een capsule in, bij voorkeur bij een maaltijd. Op deze manier heb je profijt van de werkzame stoffen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten voedingssupplementen, zoals bijvoorbeeld zonder cafeïne of met L-Carnitine. Dit laatste is een onverzadigd vetzuur dat vooral voor mensen die geen vlees eten, een waardevolle aanvulling is.

Bewust afvallen met groene thee-extract

Zoals met alle methodes om af te vallen, is het ook bij het groene thee-extract belangrijk om je aan de dagelijkse aanbevolen dosering te houden. Ook is een afwisselend en gezond voedingspatroon essentieel voor de beste resultaten. Ben je gevoelig voor cafeïne of theïne, kies dan een voedingssupplement waar deze ingrediënten niet inzitten. Ook als je last hebt van een auto-immuunziekte of een leveraandoening, is het verstandig om deze manier van afvallen niet te volgen. Om die reden is het ook aanbevolen om de capsules of poeder van het groene thee-extract niet op een lege maag in te nemen. Als je met de genoemde factoren rekening mee houdt, profiteer je optimaal van deze natuurlijke manier om af te vallen.

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.