De grote Christmas Gift Guide

Ho, ho, ho!

Met minder dan twee weken op de teller, staat kerst nu écht voor de deur. Ben jij druk bezig met kerstinkopen, maar is je inspiratie op? Geen zorgen, wij hebben meer dan 100 cadeaus voor je verzameld zodat je voor iedereen het perfecte geschenk vindt. Merry Christmas!

Voor de fashionista

Van warme gebreide truien tot stoere spijkerbroeken en van opvallende printjes tot mooie basics; voor iedere modekenner is er wat moois te shoppen.

Voor de accessoire lover

Schoenen, tassen en sieraden heb je nooit genoeg! Denk aan warme boots voor de winter, gouden sieraden voor naar het kerstdiner en leren tassen om iedere dag bij je te dragen.

Voor de sportieveling

Is jouw goede voornemen om meer te bewegen? Hell yeah! Dat wordt nog leuker met mooie producten die je motiveren om nog een tandje extra te zetten.

Voor de beautyfanaat

Lekker experimenteren met de nieuwste kleuren lipstick, mooie poeders of populairste huidproducten… Ben jij zo’n beautyfanaat die daar dolgelukkig van wordt?

Voor de interieurliefhebber

Het nieuwe jaar staat voor de deur en daar hoort ook een kleine home make-over bij. Of je het interieur nou helemaal gaat omgooien of slechts een paar leuke accessoires toevoegt: er is genoeg leuks.

Voor hem

Het blijft lastig om het perfecte cadeau voor de (schoon)vader, broer, of beste vriend te vinden. Maar met onderstaande selectie valt dat best mee.

Voor de mommy to be

Een boek om tijdens het verlof te lezen, een tas waar je hele leven in past of een mooi sieraad om je aan deze bijzondere periode te herinneren: niks leukers dan shoppen voor een toekomstige moeder!

 

Voor de kleintjes

Voor kindjes die al veel hebben, blijft het lastig om een mooi cadeau te vinden. Gelukkig zijn er genoeg originele, leerzame en bruikbare cadeaus die nog jaren meegaan.

 

Voor de gadget freak

Ben je gek op alles wat met tech te maken heeft? Wil je altijd de nieuwste gadgets als eerste bemachtigen? Jawel, ook voor jou is er meer dan genoeg om onder de kerstboom te leggen!

Voor de foodie

Ho, ho, ho! Kerst komt steeds dichterbij en het kerstinkopen doen is nu écht begonnen. Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je man, (schoon)ouders, broers en zussen, beste vriendin of favoriete collega? Houd Elegance.nl goed in de gaten voor een hele hoop cadeauinspiratie!

Laatste nieuws