Win een Swisse Beauty Collageen Gift Set t.w.v. €69,98

Doe mee en maak kans!

Nog aan het speuren naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Dan stopt je zoektocht hier. De Swisse Beauty Collageen Gift Set wil namelijk iedere vrouw wel hebben. 

Beauty Collageen Gift Set

Het nieuwe jaar in met een stralende huid, wie wil dat niet? De Beauty Collageen Gift Set bevat de 10-daagse Collageen shotkuur en een keer Collageen tabletten, verpakt in een prachtige doos. Je start met het gebruik van de 10-daagse shotkuur voor een mooie, gezonde en stralende huid, Daarna gebruik je de tabletten als onderhoudskuur.

Weg fijne lijntjes en rimpels

Beide producten bevatten twee belangrijke en essentiële ingrediënten die de huid diep van binnen verstevigen en hydrateren: Verisol® collageen & Hyaluronzuur. Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is en heel belangrijk voor je gezondheid. Ook van binnenuit! Extra collageen is dan ook altijd welkom. Het houdt de huid elastisch, zachter, gladder en soepeler. Hyaluronzuur, wat je ook van nature in je lichaam hebt, versterkt het collageen. Het ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt bij het behouden van de elasticiteit en zachtheid van de huid, zodat het 'vol' oogt. Verder bevat de kuur antioxidanten (vitamine A, C en E) om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vervuiling en zonlicht. Het resultaat is dat fijne lijntje en rimpels worden verminderd en je straalt als nooit tevoren. Leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen! Geen zin om te wachten? Je koopt de gift set hier.

Win, win, win

Kans maken op de Beauty Collageen Gift Set voor een ander of jezelf? Dat kan, want wij mogen er maar liefst 5 weggeven. Vul onderstaand winformulier in en wie weet begin jij het nieuwe jaar met een mooie en gezonde huid. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2021. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.