Dit zijn de mode-etiquettes waar Parisiennes bij zweren

De stijlvolle, nonchalante outfits lijken zonder al teveel nadenken uit de kast te zijn getrokken.

Dat Parisiennes een verfijnd gevoel voor mode hebben, staat buiten kijf. De stijlvolle, nonchalante outfits lijken vaak zonder al teveel nadenken uit de kast te zijn getrokken. Hoe ze dat voor elkaar krijgen, vertellen de Franse modekenners van Life of BohemeLouise Ebel Pandora en La Revue.

Vermijd strakke outfits

Een volledig strakke outfit is not done in de stijlvaste, Franse modewereld. Blijf dus weg van bijvoorbeeld een strakke broek en top, maar combineer een van de twee met een soepelvallend item.

Kijk hoe anderen ’t doen

Veel Parisiennes zijn trouw aan Franse stijliconen. Brigitte Bardot is een geliefde mode-inspirator, vanwege haar sexy, vrouwelijke en stoere stijl.

Volg nooit de laatste trends

Je bent misschien geneigd om de laatste modetrends te volgen, maar een echte Parisienne blijft hier ver vandaan. Je eigen stijl uitvinden en investeren in tijdloze items zijn veel belangrijker dan ‘on trend’ zijn. Zo zorg je er namelijk voor dat je er anders uitziet dan het gros van de mensen en je een eigen draai geeft aan (hedendaagse) mode.

Link tool: post not found

Geen leggings

Mits je onderweg bent naar de sportschool, is het dragen van een (sport)legging uit den boze. Waarom? Te strak, te pyjama-achtig en niet elegant.

Lingerie

Voor Nederlandse vrouwen blijkt het investeren in matching ondermode een lastig euvel. Echter, als je als Parisienne door het leven wil gaan, zul je hier verandering in moeten aanbrengen. Deze dames gaan namelijk niet de deur uit zonder dat ze van top tot teen perfect gestyled zijn.

Bron: Life of Boheme, Louise Ebel Pandora, La Revue | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.