De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Wat je kunt verwachten in de designspecial? Lees mee.

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de designspecial? Lees mee.

Mode
In dit nummer vind je heel veel fijne herfstmode: looks geïnspireerd op de jaren zeventig, met prachtige abrikoostinten en de perfecte jassen en warme breisels voor lange herfstwandelingen. En heel veel fijne ruiten, après-ski-essentials en knusse knits. Natuurlijk deelt ook Lonneke Nooteboom haar hebberigmakende seizoensfavorieten.

Interviews
‘Waar begint ze aan’, grapten de vrienden van Raymond ‘Kluun’ van de Klundert toen hij vertelde smoorverliefd te zijn op Anne de Jong. En háár vriendinnen zeiden: ‘Weet híj wel waar hij aan begint?’ Ja, dat wisten ze heel goed, op 4 september zijn Ray en Anne zelfs getrouwd. Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook spreken we Tineke Ceelen over haar loopbaan en Stichting Vluchteling waar ze directeur van is. Verder had Elegance een interview met Lashana Lynch, één van de sterren in de nieuwe 007, No time to die. En nee, niet als Bond-girl, maar als zijn collega: MI6-agent Nomi.

Travel & lifestyle
Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we ook een kijkje in de Luxe lofts in de voormalige Sphinx-fabriek in Maastricht. Ook laten we je zien waarom een stedentrip naar Gouda met haar kleine historische straatjes, pittoreske pleintjes en verborgen hofjes een aanrader is. Verder spreken we chef Stephanie over smaken, spelen met eten, Zuid-Zweden en deelt ze haar favorieten recepten uit haar kookboek De Dankbare Keuken. Last but not least: Je maakt kans op interieuritems van styliste Noëlle Baartmans (t.w.v. €799) geïnspireerd op haar wereldse ontdekkingen.

Kunst & cultuur
Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken, maar ook een kunstportret van kunstenaar Joan Miró, een van de grootste surrealisten uit de geschiedenis. We spreken David Samwel, schrijver van het boek Sterk als een Leeuw, over zijn ziekte, het schrijven van zijn debuutroman en zijn andere passie: fotografie. Ook lees je een voorpublicatie van het winnende verhaal van de Luitingh-Sijthoff feelgood-schrijfwedstrijd. Geheel in thema met deze speciale designeditie bespreken we ook de tien meest iconische vrouwelijke ontwerpers die hun stempel hebben gedrukt op de internationale designwereld.

Beauty
Harde windvlagen en koude regendruppels doen niet veel goeds voor onze huid. Hoog tijd dus om producten in te slaan die ons door deze ijzige dagen heen helpen. Wij verzamelden de lekkerste herfstige parfums en hydraterende producten.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Elegance

Laatste nieuws