Julia Sinning is Miss Nederland 2021: ‘Ik vind dat het tijd is om het perfecte plaatje te veranderen’

Ze heeft een duidelijke missie.

Gisteravond is de 24-jarige Julia Sinning uit Amsterdam gekroond tot Miss Nederland 2021. Haar missie: “Laten we van het perfecte plaatje, het echte plaatje maken.”

Miss Nederland 2021

Gisteravond was het zover: de langverwachte finale van Miss Nederland 2021. Niemand minder dan Julia Sinning mocht de titel, sjerp en met kristallen ingelegde kroon in ontvangst nemen en zal als Miss Nederland ons land in december vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing in Eilat, Israël.

Ze werd verkozen als opvolger van de Miss uit 2020, Denise Speelman, door een jury die bestond uit William Rutten, Monique Westenberg, Marc Forno, Kristina Bozilovic, Monique Colligon, Marvy Rieder en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur Miss Nederland en hoofdsponsor hannah). De jury noemde Julia een “prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien.”

Link tool: post not found

Verandering

Deze titel is een droom die uitkomt voor Julia. “Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik ben Miss Nederland 2021, wat een eer!” laat ze weten. Ze heeft een duidelijke missie voor haar jaar als Miss: “Ik vind dat het tijd is om het perfecte plaatje te veranderen. Laten we van het perfecte plaatje, het echte plaatje maken, zodat we allemaal een stuk gelukkiger worden.”

Volgens Julia wordt het ideaalbeeld mede door social media versterkt door de vele gefotoshopte beelden en filters. “Daarin wil ik bijdragen aan verandering. Zelf heb ik veel druk ervaren in de vorm van bewijs- en prestatiedrang. Inmiddels heb ik de rust en kracht in mijzelf gevonden om te staan waar ik nu sta en daar ben ik heel erg trots op.” Haar boodschap? “Heb schijt aan het perfecte plaatje, jij bent jij en daarmee ben jij goed genoeg!”

Beeld: Miss Nederland/hannah

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.