Bijzonder moment met zoontjes voor Chantal Janzen: ‘Mijn hart ontploft’ 

Chantal Janzen heeft een overvolle agenda door de opnames van onder meer Chantals Beauty Camper. Gelukkig heeft ze tussen de bedrijven door ook tijd voor haar zoontjes en dat leverde een prachtig moment op.

Vosje en Vetje

Op Instagram deelt Chantal een te zoete foto van haar jongste zoontje Bobby. “Iedere avond gaan m'n man en ik, voordat we zelf gaan slapen, even kijken hoe Vosje en Vetje erbij liggen”, schrijft ze over haar zoons James en Bobby. Waar wij er behoorlijk verward uitzien tijdens onze nachtrust, ligt Bobby erbij als een waar model. “Gisteravond heeft Vetje voor de gelegenheid volgens mij nog iets met m'n föhnborstel gedaan ofzo. En iets met een wimpertang.”

“Och, m'n hart ontploft iedere avond als ik naar hen kijk”, gaat Chantal verder. “Wat is dit toch prachtig.” Tot slot heeft ze nog een boodschap voor haar volgers: “Fijne dag allemaal, maak er maar weer wat goeds van vandaag.”

Zo zoet

Chantals volgers smelten weg bij het schattige moeder-zoon-moment. Het regent dan ook hartjes onder de zoete foto van Bobby. “Magic moments“, schrijft Lucy Woesthoff. “Ooooo zo lief! Met zijn volume in het haar”, reageert Lieke van Lexmond. “Ah, zo schattig”, “Zo zoet” en “Dat neusje”, klinkt het verder in de comments. Lief!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.