Op dit platform vind je alles voor leuke activiteiten thuis

Om deze bizarre tijd wat op te leuken heeft Club Med het platform Club Med vanuit huis gelanceerd. Dat platform is een plaats waar je inspirerende activiteiten voor het hele gezin kunt vinden. Dus of je nu zin hebt in een yogales, live muziek of een nieuw recept: Club Med is waar je zijn moet.

Club MED

Verrijken

Aangezien veel van onze dagen er nu min of meer hetzelfde uitzien, is het moeilijker dan ooit om ons dagelijkse leven te verrijken. Club Med speelt hier op in door elke dag een nieuwe suggestie te geven hoe je je leven nu juist wél verrijkt.

Platform

Wat je zoal op het platform kunt verwachten? Echt van alles. Zo kun je met het hele gezin een digitaal album leren maken, maar ook gezonde recepten van kenners uitproberen, yoga leren of gaan door fijne afspeellijsten de voetjes van de vloer.

Alleen

Ben je alleen? Dan kun je die activiteiten natuurlijk ook doen. Sommige, zoals yoga, zijn misschien nog wel fijner zonder gezelschap. Haal je legging dus tevoorschijn en maak je klaar voor wat zonnegroeten. Yoga-instructeur Heberson Oliveira geeft namelijke elke vrijdag live lessen op de Instagram-pagina (@clubmed) en extra videolessen zijn te volgen op het platform.

Sluit het moment voor jezelf af met een gezond sapje en ontspan de rest van de middag terwijl je favoriete kranten verslindt en naar rustgevende muziek luistert. Om meteen antwoord te geven op de vraag die nu vast rijst: ja, ook al die dingen zijn op het platform te vinden. Meer heb je niet nodig, toch?

Klik hier naar het platform te gaan.