Doe mee aan het ontbijtinitiatief van Miss Nederland

Breakfast Against Loneliness

Grand Hotel Krasnapolsky ging maandelijks al de strijd tegen eenzaamheid aan door een “Breakfast Against Loneliness” te organiseren in de Wintertuin van het hotel. Door de huidige omstandigheden kan dit mooie initiatief echter tijdelijk niet doorgaan, terwijl er nu misschien nog wel meer eenzaamheid heerst dan normaal. De Miss Nederland Organisatie betreurt dat en kwam in actie.

Ontbijt aan huis

De Miss Nederland-casting van dit jaar is uitgesteld, maar de bijna 100 meisjes die daaraan deel zullen nemen zijn aangemoedigd om ontbijtjes te maken. Deze zelfgemaakte morgenmaaltjes zetten zij vervolgens voor de deur van iemand die in deze tijd extra steun kan gebruiken.

Zo ondersteunt de organisatie het idee van Grand Hotel Krasnapolsky en hoopt hiermee anderen te inspireren om een ontbijt te verzorgen voor iemand die dat goed kan gebruiken.

Paasweekend

Aankomend paasweekend zal door veel van ons kleiner gevierd worden dan normaal. Er zijn zelfs mensen die het dit jaar (voor het eerst) alleen moeten vieren. Een mooi moment om, geïnspireerd door het initiatief van Miss Nederland, een ontbijt voor een ander te maken en deze, op gepaste afstand, langs te brengen.

Wil je dus meedoen aan dit initiatief? Miss Nederland geeft instructies:
1. Maak een heerlijk (Paas)ontbijt met extra veel liefde klaar
2. Breng deze op gepaste (1,5 meter) afstand naar iemand die je hiermee kunt verrassen
3. Fotografeer of film jouw ontbijtbezorging
4. Post deze op Instagram en/of Facebook met de hashtag #breakfastagainstloneliness
5. Tag daarbij @grandhotelkrasnapolsky en @missnederland, zodat de initiatiefnemers het ook kunnen delen. 6. Spread the word en inspireer anderen om een ontbijt tegen eenzaamheid te verzorgen.

Samen staan we sterker!

Beeld: iStock

Laatste nieuws