8 x de Flamingo

Wij zijn nog lang niet flamingo-moe. Zeker nu roze in opkomst is in het interieur, is deze paradijsvogel een graag geziene gast. Onze collega’s van Residence selecteren de mooiste acht van dit moment. 

Van koraal en felroze tot fijne pastel- en poedertinten, flamingo-roze mag gezien worden. Met zijn elegante vorm en mooie veren, is dit dier een smaakmaker in je interieur. Met deze roze vogel kun je eindeloos variëren, op het behang, in een lijstje, op een kussen of opgezet; een statement piece in je interieur. Maar wel met een vleugje humor:

v.l.n.r. 1. Avalon behangcollectie van Arte Wallcoverings 2. Bird of Paradise behangcollectie van Matthew Williamson voor Osborne & Little 3. Pinterest 4. Pinterest 5. Stoel uit Cubana Collection van Matthew Williamson voor Osborne & Little 2.  4. Bird of Paradise behangcollectie van Matthew Williamson voor Osborne & Little 5. Poster van James John Audubon verkrijgbaar via allposters 6. Tapestry chair van Suzie Stanford 7.Stoel uit Cubana Collection van Matthew Williamson voor Osborne & Little 8. Stardust stoel ontworpen door Nika Zupanc voor Matthew Wiliamson voor Osborne & Little.

Openingsbeeld: behang van Eveline Interieur.

Meer leuk interieurnieuws? Bekijk het hier.

 

Laatste nieuws