Victoria Beckham en Estée Lauder

Lees ook

Beautymerk Estée Lauder en stijlicoon Victoria Beckham gaan samenwerken. Dit najaar verschijnt een make-up collectie onder de naam: Victoria Beckham Estée Lauder.

Victoria Beckham dook de archieven van Estée Lauder in om een lijn draagbare make-up te ontwikkelen. Het is de eerste keer dat de modeontwerpster actief is in de beautyindustrie. Ze is dan ook enthousiast over de samenwerking: ‘Ik bewonderde Estée Lauder als vrouw en het invloedrijke merk dat ze jaren geleden heeft opgezet.’

De make-up collectie wordt gelanceerd in september. Het is verkrijgbaar via esteelauder.com, victoriabeckham.com en een selecte groep winkels.

Meer beautynieuws? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook

haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.
make-up

In beeld: dit is waarom je make-up niet te lang moet gebruiken

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.