Amsterdam finest

Elegance zette de vijf fijnste hotelspa’s in eigen hoofdstad voor je op een rij.

1. Guerlain Spa in het Waldorf Astoria

Wat: très chic, want én op de Amsterdamse grachten én in het Waldorf Astoria. Denk: een internationaal gevoel, een geur waar je al kalm van wordt bij de eerste inademing en een interieur dat je zo zou willen copy-pasten naar je eigen badkamer. En om daar nog een schepje bovenop te doen is het ook nog eens een Guerlain Spa, waar gezichtsbehandelingen op maat worden samengesteld.
Producten: hier wordt voornamelijk gewerkt met de Orchidée Impériale-lijn van Guerlain, gericht op celvernieuwing van de huid.
Favoriete behandeling: de Personalised Facial Treatment met een intensieve facial (2 uur, €240). Na een grondige huidanalyse worden de juiste Orchidée Impériale-producten geselecteerd en volgt een fantastische behandeling vol scrubs, maskers, massages, serums en crèmes. Tijd over? Sluit af met een afternoon tea in de Peacock Alley van het hotel. waldorfastoria.com

2. Akasha Holistic Wellbeing Centre in het Conservatorium Hotel

Wat: Akasha mag zich misschien wel de grootste hotelspa van Amsterdam noemen, aan dat f ijne intieme gevoel ontbreekt het zeker niet. Je kunt er meditatietrainingen volgen, een driedaagse detoxkuur nemen inclusief sappen, soep en toegang tot de spa en natuurlijk ook een heerlijke behandeling van het spamenu boeken.
Merken: voor de behandelingen wordt gewerkt met Natura Bissé en het Nederlandse Oolaboo.
Altijd goed: The Third Eye, een relaxte lichaamsbehandeling met een massage met warme sesamolie en oliegieten op het derde oog, afgesloten met een hoofdhuidmassage (50 minuten, €150). conservatoriumhotel.com

Conservatorium Hotel_Akasha Holistic Wellbeing Centre - Hot Stones Massage

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de andere drie in Amsterdam? Of op zoek naar de beste spa-adresjes wereldwijd? De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Bestellen kan ook: klik hier.

Meer beautynieuws? Klik hier.

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.