Chanel-spa in het Ritz Paris

Lees ook

 Na vier jaar renoveren heeft Hôtel Ritz Paris eindelijk weer zijn deuren geopend. Dit iconische hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een overdadig weekend Parijs.

Met de opening van het hotel aan de Place Vendôme – meer dan 118 jaar geleden – had de Zwitser César Ritz een hotel voor ogen met alle luxe en gemakken die een prins in zijn eigen huis zou wensen. Die luxe trok gasten als Marcel Proust, Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald en natuurlijk Coco Chanel elle-même, die er 34 jaar woonde.

 

ritz

Het hotel onderging de afgelopen vier jaar niet alleen een technische renovatie (betere airconditioning, elektra en leidingen), ook werd alles opgefrist – zonder de allure en stijl van het originele Ritz aan te tasten.

Ritzparis

En… er zijn een paar extra’s bijgekomen. Zo is er een eikenhouten Proust-suite, waar je kunt genieten van huisgemaakte madeleines en exclusieve thee, een kookschool en ’s werelds eerste Chanel-spa, met zeven behandelkamers, die vanaf morgen open zijn voor het publiek. Favoriete behandeling: de Chanel Sublimage Le Grand Soin (twee uur, €530) ritzparis.com

Meer beautynieuws? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook

haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.
make-up

In beeld: dit is waarom je make-up niet te lang moet gebruiken

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.