Nieuw online platform jonge ontwerpers

Weten wie de mensen achter een merk zijn? Op het nieuwe platform Mixerguide.com lees je persoonlijke interviews met nieuwe ontwerpers van over de hele wereld.

Mixerguide is opgericht door Amsterdammer Falco Tibben, een vooraanstaande PR-man in de creatieve scene. Op de website maak je kennis met een nieuwe lichting jonge ontwerpers en hun bijzondere merken. Zo krijgen designers van handgemaakte kunstwerken, accessoires, home decor artikelen, sieraden en andere originele designs de kans hun verhaal te vertellen.

Verder vind je er fijne kortingen op artikelen en maak je kans op cadeaus – zoals sleutelhangers en kunstzinnige tegels – door je e-mailadres op de website in te vullen. Aan het project zitten niet alleen voordelen voor de bezoekers, het levert deelnemende ontwerpers natuurlijk ook de perfecte reclame op.

Op de foto staat Anna Rosa Moschouti Vermeer van myLifeboxJewelry. Lees haar verhaal hier.

Voor meer Elegance modenieuws kijk hier. 

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.