Jasmijn tegen najaarsdip

Bang voor een najaarsdepressie nu het kouder en vroeger donker wordt? Jasmijn staat bekend om de lustopwekkende werking en schijnt zelfs te helpen tegen stress en depressie. Elegance selecteert de lekkerste parfums met deze oppeppende bloem.

  1. Dahlia Divin, Le Nectar de Parfum van Givenchy, oogt inderdaad goddelijk in een gouden flacon met goudsnippers in de dop, en ruikt warm naar geurige mimosa met lichte noten van sandelhout, vanille en jasmijn. €96 (50 ml)
  2. Illicit Flower van Jimmy Choo oogt vrouwelijk en ruikt bloemig en fruitig met perzik, freesia, roos en jasmijn. €65 (60 ml)
    Jimmy Choo3. Aan de hand van kleur, muziek en geur kies je je persoonlijke parfum bij het nieuwe Franse parfumhuis Otentic. Onze favoriet: Sensuali 5 met roze peper, magnolia en Arabische jasmijn. €74 (50 ml)Otentic
    Meer beautynieuws? Klik hier.

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.