Home sweet home

Voor extra energie tijdens donkere dagen brand je een kaars met verkwikkende citrusachtige noten als neroli en grapefruit. Elegance selecteert de lekkerste. Voordelen: Een uurtje branden is een dag lang plezier van een heerlijk geurend huis. Bovendien ziet iedereen er op zijn best uit bij kaarslicht!

1.Kruidig

Jo Malone lanceert deze herfst een heerlijk kruidige kaars met basilicum en neroli. Ook in travel size, waardoor je je ook op je hotelkamer thuisvoelt. €51 (45 branduren)

2.Fruitig

Vijgengeur is populair in geurkaarsen. Deze van Marie-Stella-Maris ruikt daarnaast naar grapefruit, zwarte peper, vetiver en een vleugje vanille. €39 (40 branduren)

3. Bloemig

De kaarsen van Baobab zijn geïnspireerd op exotische oorden. Deze Eden Garden kaars komt uit de Limited Edition Eden Trilogy en ruikt naar een tuin in bloei. € 68 (60 branduren)

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.