Home sweet home

Lees ook

Voor extra energie tijdens donkere dagen brand je een kaars met verkwikkende citrusachtige noten als neroli en grapefruit. Elegance selecteert de lekkerste. Voordelen: Een uurtje branden is een dag lang plezier van een heerlijk geurend huis. Bovendien ziet iedereen er op zijn best uit bij kaarslicht!

1.Kruidig

Jo Malone lanceert deze herfst een heerlijk kruidige kaars met basilicum en neroli. Ook in travel size, waardoor je je ook op je hotelkamer thuisvoelt. €51 (45 branduren)

2.Fruitig

Vijgengeur is populair in geurkaarsen. Deze van Marie-Stella-Maris ruikt daarnaast naar grapefruit, zwarte peper, vetiver en een vleugje vanille. €39 (40 branduren)

3. Bloemig

De kaarsen van Baobab zijn geïnspireerd op exotische oorden. Deze Eden Garden kaars komt uit de Limited Edition Eden Trilogy en ruikt naar een tuin in bloei. € 68 (60 branduren)

Laatste nieuws

Zie ook

haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.
make-up

In beeld: dit is waarom je make-up niet te lang moet gebruiken

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.
Vitamine C-serum

De grootste voordelen van vitamine C-serum volgens dermatologen

Geen wonder dat veel mensen hun skincare routine hebben aangevuld met dit product.