Maak je gezicht lenteklaar

Promotie 

Nog héél even en dan is het officieel voorjaar. Wat betreft (gezichts)verzorging vraagt dit jaargetij om passende producten. Elegance selecteert haar favoriet du moment.

We hebben het over het hannah Asolution Serum, wat een milde, effectieve vorm van vitamine A (Retinol) bevat. Retinol is een krachtige vitamine en zorgt voor een elastische, heldere en gave huid. Het probleem is echter dat Retinol bij blootstelling aan zuurstof en licht ook huidirriterend kan werken. Om deze reden bevat het gros van de vitamine A-cosmetica een zeer lage dosering Retinol. En dat betekent dat de stof niet of nauwelijks zijn werking doet. Het hannah Asolution Serum biedt een effectieve oplossing voor dit probleem. De innovatieve formule bevat Retinoïden, de werkzame stoffen uit volledig omgezet Retinolzuur. Naast het feit dat Retinoïden de aanmaak van gezonde huidcellen activeren, stimuleren ze aanmaak van huideigen proteïnen en glycanen. Kort gezegd verbetert het Asolution Serum de algehele huidstructuur, vermindert het rimpels & fijne lijntjes en stimuleert het de collageenaanmaak. En dat zonder huidirritaties! Worden wij blij van.

De voordelen op een rij:
Vermindert rimpels & fijne lijntjes
Werkt celvernieuwend
Herstelt de (UV-)beschadigde huid
Ondersteunt de ontwikkeling van gezond epitheelweefsel
Verbetert de natuurlijk huidbarrière en huidweerstand
Zorgt voor een gezonde, egale teint
Vermindert de zichtbaarheid pigmentvlekken
Ondersteunt de behandeling van acne en onzuiverheden

hannah Asolution Serum, €69 (30 ml.)

ASOLUTION SERUM

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.