Fan van highteaën? Op deze 5 plekken kun je theeleuten in stijl

Ben je dol op highteaën en op zoek naar een bijzondere plek om hier ultiem van te genieten? Of je nu houdt van klassieke scones met jam of liever experimenteert met verrassende hapjes, we tippen je vijf stijlvolle locaties waar je kunt theeleuten in stijl! 
 

high tea

Afternoon Tea bij Het Weeshuis in Gouda

Voor een onvergetelijke Afternoon Tea ben je bij Het Weeshuis aan het juiste adres. Hier geniet je niet alleen van heerlijke patisserie en thee van Damman Frères, maar ook van een sprookjesachtige sfeer, vooral in de prachtige binnentuin. De thema’s variëren regelmatig, van Emily in Paris tot een Royal Afternoon Tea. Van donderdag tot zondag, tussen 12:00 en 17:00 uur, kun je smullen van verfijnde lekkernijen zoals citroen-yoghurt haasjes, Black & White Diamonds, finger sandwiches en huisgemaakte scones. Door de beperkte plekken is reserveren een must!

Frans-Caribische tea bij The College Hotel

The College Hotel is volledig vernieuwd en gerenoveerd door niemand minder dan Piet Boon, en serveert nu een High Tea die Franse elegantie combineert met Caribische island vibes. Van brioche met truffel-eiersalade tot mini-scones en madeleines, het nieuwe menu van de Bar & Bistro is een feest voor ieders smaakpapillen. Het leukste aan alles? Je kunt er perfect vertoeven – en natuurlijk van de High Tea genieten – in de prachtige binnentuin! Je reserveert je tafeltje hier.

Limited Edition Pride Tea bij Waldorf Astoria Amsterdam

De iconische lounge, Peacock Alley, in Waldorf Astoria Amsterdam viert Pride in stijl. Heel september kun je van woensdag tot en met zondag tussen 15:00 en 17:00 uur genieten van een speciale Pride Afternoon Tea. Laat je verwennen door een unieke selectie hapjes die elk een aspect van Pride belichamen, zoals auberginecrackers met geitenkaas en honing, BBQ-knolselderij met truffelcrème, en oesters met kaviaar. Ook aan zoete lekkernijen is geen gebrek! Reserveren kan via de website.

Afternoon Tea in the clouds bij LuminAir

Bij LuminAir kun je nu elke donderdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur genieten van de Afternoon Tea 'in the clouds'. Trap je ervaring af met een welkomstcocktail, gevolgd door een heerlijke starter, een prachtige tea-étagère en lekkernijen van de bonbon- en lollypopkar, met onbeperkt thee van de exclusieve Maker’s Private Reserve thee van Dilmah (beschikbaar op slechts enkele locaties wereldwijd). Proef gerechten zoals brioche met foie royal en cranberry, een magnum van zalm en kreeft, en malakov met hazelnoot en pistache. Reserveer hier je tafel!

Royaal theeleuten bij het Amstel Hotel

In het prestigieuze Amstel Hotel kun je elk weekend de fameuze Afternoon Tea in de lounge reserveren. Ontsnap aan de stadsdrukte en geniet van thee uit traditioneel porselein, met bijzondere smaken en een perfecte mix van zoete en hartige lekkernijen.

Upgrade je ervaring met een glas prosecco of champagne, want op zo’n prachtige locatie is het elke dag tijd voor een feestje!

Lifestyle
  • LuminAir