Jansz en Pulitzer verzorgen jouw kerstdiner

Achterover leunen terwijl de professionals het zware werk op zich nemen. Klinkt ideaal toch? Met het viergangen diner van het Amsterdamse restaurant Jansz en de smakelijke cocktails van het Pulitzer hotel zit je er warmpjes bij tijdens de feestdagen.

Jansz en Pulitzer verzorgen jouw kerstdiner

Feestmaal

Kopzorgen over welk spannend diner je dit jaar weer in elkaar moet flansen zijn verleden tijd. Jansz heeft een box samengesteld die jouw gasten hoe dan ook versteld zal doen staan. Wat kun je verwachten? Eend met dadels, grietbot met aardpeer, entrecôte met truffel en als dessert macaron met chocolade. Geen fan van vlees of wil je alvast beginnen met je goede voornemen om vegan te gaan eten? Hier hebben zij uiteraard ook aan gedacht met een heerlijke plantaardige variant.

Cocktailparty

Sluit de laatste paar avonden van het jaar af in stijl met de Pulitzer's Bar Cocktailbox. Je kunt kiezen uit zes unieke mixen per 200ml of 500ml. Geen fan van alcohol? De stijlvolle verpakking maakt het een ideaal last-minute kerstcadeau voor onder de boom. Ga voor de Pineapple Old Fashioned, Plum Manhattan of Paloma Punch versie.

Wil je de Jansz box (€55 per persoon) nog voor de kerst in huis hebben? Dan kun je nog tot en met 23 december jouw bestelling doorgeven via deze link. De box is beschikbaar tot 31 december. De Pulitzer Cocktailbox (vanaf60) bestel je hier.

Lifestyle
  • Lotte van Zijl