Erop uit: 6 leuke dingen om te doen met moederdag

Of het nou voor je (schoon)moeder, zwangere zus, mommy best friend of een andere belangrijke vrouw in je leven is: een geschikt moederdagcadeau is niet altijd even makkelijk. Wil jij dit jaar geen fysiek cadeau geven, maar liever samen nieuwe herinneringen maken? Ga dan iets speciaals doen. Elegance tipt!

1. Neem een beautybehandeling bij BLOY Institute

BLOY Institute is dé boutique kliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende lichaams- en gezichtsbehandelingen. Niet gek dus dat BN'ers als Chantal Janzen, Jetteke van Lexmond, Winonah de Jong en Sarah Chronis er regelmatig te vinden zijn. Er zijn tientallen verschillende facials, peelings of anti-aging behandelingen voor het gezicht om uit te kiezen. Voor het lichaam bieden ze anti cellulitis behandelingen, HIFU behandelingen om de huid te verstrakken op basis van ultrasound en EM body-tight behandelingen om vet te verbranden en spieren op te bouwen aan. Razendpopulair zijn de bindweefselmassages voor zowel het lichaam en gezicht. Hiermee kun je bijvoorbeeld overtollig vocht onder de ogen effectief afvoeren en word je huid zichtbaar steviger met minder cellulitis. Je ziet het al, de keuze is reuze! De perfecte plek voor jou en de belangrijkste vrouw uit je leven om jezelf in de watten te laten leggen. De verschillende behandelingen vind je op bloyinstitute.com.

2. Smul van de Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam in samenwerking met Igone de Jongh

De Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam is inmiddels een begrip, maar nooit was de uitvoering zo uniek. Ze zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Nederlands bekendste balletdanseres Igone de Jongh. De Afternoon Tea staat dit seizoen in het teken van tien wereldberoemde balletvoorstellingen, waaronder De Notenkraker, Het Zwanenmeer, Romeo en Juliet en Doornroosje. Terwijl je thuis geniet van de onweerstaanbare hartige en zoete heerlijkheden, kijk je via een QR-code naar een video van een exclusieve balletvoorstelling met Igone de Jongh, haar eerste keer op het podium in twee jaar en opgevoerd in het Waldorf Astoria Amsterdam. Je hoeft de deur niet uit, maar geniet wel van de luxe van het Waldorf Astoria Amsterdam. Yes please! De Afternoon Tea is te bestellen via luxuryathome.amsterdam.

3. Laat je in de watten leggen bij de pop-up beauty boutique van Dr. Hauschka

Het 100% natuurlijke Dr. Hauschka heeft samen met vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam een pop-up beauty boutique geopend. Deze oase van rust biedt de ideale manier om alle stress van je schouders af te laten glijden. In een serene omgeving, in één van de beroemdste en mooiste hotels van de stad, wordt jouw huid behandeld met het beste wat de natuur te bieden heeft. Je kunt kiezen uit vier gezichtsbehandelingen, een lichaamsbehandeling en een voetbehandeling met natuurlijke huidverzorgingsproducten van Dr. Hauschka. De gecertificeerde therapeuten verzorgen jouw huid met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten die volledig worden afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Dé manier om even helemaal tot rust te komen. Een aanrader dus. Je kunt boeken via pulitzeramsterdam.com/nl/drhauschka.

4. Wandel de Belvedere Vodka Trail

Hou je van puur eten gecombineerd met een heerlijke cocktail? Tijdens de Belvedere Vodka Trail wandel je een culinaire ontdekkingstocht van zo'n 4 kilometer door het centrum van Amsterdam. Je loopt langs zes populaire restaurants waaronder Salmuera, Michelin restaurant Bord’eau en Super Lyan voor heerlijke Belvedere cocktails met unieke foodpairings geïnspireerd op de natuurlijke elementen waar vodka mee wordt gedistilleerd; rogge, water en vuur. Elk restaurant op de route representeert één van die elementen en creëert daar een bijzondere pairing mee. Hmmm… Tickets zijn verkrijgbaar op belvederevodkatrail.nl.

5. Strijk neer op een terras

Woohoo, het is weer mogelijk om neer te strijken op een van de vele terrassen die Nederland rijk is. Als het weer het toe laat, is het natuurlijk een geweldig idee om met je (schoon)moeder aan te schuiven aan een tafeltje bij een horecagelegenheid in je eigen stad óf een andere stad. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje bij The Green Rose in Arnhem, Wall-Stock 61 in Maastricht, Rooftop Zoetelief in Den Bosch of MR PORTER in Amsterdam. Vergeet niet vooraf te reserveren!

6. Een feestelijke overnachting in het Carlton Hotel

Speciaal voor feestelijke gelegenheden (en dat is moederdag als je het ons vraagt!) heeft het Carlton Hotel in Den Haag een Royal Celebration arrangement. Je wordt ontvangen met een glas Cava en macarons, geniet van Sophia’s Signature Large proeverij geserveerd op de kamer, gevolgd door een feestelijk shared dessert van de chef-kok. Vervolgens overnacht je in een Royal kamer inclusief gebruik van de minibar en staat je de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt op bed te wachten. Er zijn ook verschillende extra's bij te boeken. Heerlijk om er even helemaal tussenuit te gaan, nietwaar? Meer info en boeken kan hier.

Laatste nieuws