Win: 3x de Knit-ted Maan Dress t.w.v. €139,90

Doe mee en maak kans!

De lente staat voor de deur en dat betekent dat jouw garderobe voorjaars-proof gemaakt mag worden. Heb jij even geluk: wij mogen drie keer de Maan Dress van Knit-ted t.w.v. €139,90 weggeven.

Spring/summer

De spring/summer ‘24 collectie van Knit-ted is er eentje om bij weg te dromen. Een verfijnd kleurenpalet, mooie prints en pure materialen zijn de collectie in een notendop. De basis is ivoorkleurige, maar bereid je ook voor op een pop of color: blauw, lichtgeel en roze voor een elegante vrouwelijke touch. Van bermuda’s en pantalons tot elegante jurken en fijne blouses, de keuze is reuze.

Zoals we van het merk gewend zijn laten ze weer eens zien dat comfort, eenvoud en kwaliteit belangrijker dan ooit zijn. De clean items kunnen feilloos met elkaar gecombineerd worden, waardoor je nooit met je handen in het haar voor je kast staat. Ook niet onbelangrijk: respect voor planeet, dier en mens staat bij Knit-ted centraal.

Maan Dress

Onze favoriet uit de collectie is de Maan Dress. Een tijdloze musthave voor iedere garderobe! Hij is gemaakt van rayon, waardoor hij ultra zacht is en prachtig om je lichaam valt. Dankzij het koord kun je hem helemaal aanpassen naar je stijl; lekker los om je lichaam of juist getailleerd. Met een hakje eronder stap je een chique restaurant in en met een slippertje draag je hem op het strand. Je kunt er alle kanten mee op.

Onder de afbeelding kun je meedoen aan de winactie. Niet gewonnen? Niet getreurd: hier kun je hem kopen.

Win, win, win!

Wil jij kans maken op deze prachtige jurk? Dan hebben we goed nieuws: we geven er drie weg. Vul onderstaand winformulier in, vergeet niet je kledingmaat in te vullen en wie weet ben jij de gelukkige. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 19 maart 2024. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws