Dít is de perfecte christmas wishlist for him

Hier zit vast en zeker wel iets tussen!

Voor je broer, partner of vader shoppen is lastiger dan voor jezelf. Deze items brengen je genoeg inspiratie voor een geslaagd cadeau.

Cut it

Houdt je man van koken? Verras hem dan met een Japanse messenset (€500). Dit zijn niet zomaar messen, ze behoren tot de beste ter wereld. Fijn: zo smaakt jouw eten nóg lekkerder (en staat het nog sneller op tafel!)

Hoe laat is het?

Met dit horloge (p.o.a.) wordt het een kerst om nooit te vergeten. Het stijlvolle ontwerp doet het hart van elke man sneller kloppen. Verwen hem met een cadeau als dit en hij zal je eeuwig dankbaar zijn.

Luxe tintje

De meeste mannen zijn niet actief bezig met hun outfits. Tijd dus dat we ze een handje helpen. Deze loafers (€890) draag je zowel zakelijk als privé. Wij zien ze al stralen onder een strak pak of casual pantalon.

In een flesje

Van zo’n cadeau wordt niet alleen je man, maar ook jijzelf blij. In dit flesje (€198) een frisse parfum die perfect past bij de wintermaanden. Niet helemaal zijn geur? Le Labo heeft vast een alternatief dat hem wél aanspreekt.

Stukje rennen

De marathon is populairder dan ooit. Is dé man in jouw omgeving al begonnen met trainen? Verras hem met hardloopschoenen (€150). Zulke renmaatjes vallen gegarandeerd in de smaak bij de sportfanaat. Zelfs als hij net begonnen is.

Ben jij nou benieuwd naar alle andere christmas gifts for him? We hebben er nog veel meer voor je op een rijtje gezet in de nieuwe Elegance!

Tekst: Lotte van Zijl | Beeld: Pexels

Laatste nieuws