Horoscoop terugblik: dit was het jaar van de Weegschaal

Wat hadden de sterren dit jaar in petto?

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dus vind je in de laatste Elegance van het jaar weer de Enige Echte Grote Jaarhoroscoop. Maar, eerst gaan we traditiegetrouw terugblikken op de jaarhoroscoop van 2022, zodat je kunt kijken of-ie is uitgekomen. Hieronder lees je wat 2023 voor Weegschaal (23 september t/m 22 oktober) in petto had.

Dit was het jaar van de Weegschaal

Vanaf 17 mei gaat Jupiter het teken Stier binnen. Deze weldoener onder de planeten nodigt jou uit om een reis naar binnen te maken. Een spannende en mooie, transformerende reis. Misschien dat je zomaar uit nieuwsgierigheid of via via op het pad komt van een bepaalde therapie of spirituele behandeling. En dan komt van het een het ander. De kennis over wie je bent, neemt toe, de kwaliteit van de relatie met jezelf groeit, waardoor je beter duidelijk kunt maken wat je verlangens en wensen zijn. Alsof je hart een schatkist is die je eindelijk durft open te maken. Dat leidt tot fijnere relaties met de mensen om je heen.

Kortom, een kosmisch cadeau met een strik eromheen dat jij dit jaar mag uitpakken. Iets om euforisch van te worden. Uranus bevindt zich ook in Stier. Deze planeet leert jou hoe bevrijdend het is om los te laten, afscheid te nemen. Van je oude leventje, van te veel spullen, van saaie vrienden en van nog veel meer ballast die je in de loop der jaren hebt opgedaan en die je met je meesleept. Dat is voor de Weegschaal nogal tegen de natuur in, maar als je eenmaal ontdekt hoe fijn het is om niet langer gebonden te zijn aan dingen die sowieso niet (meer) bij je horen, ben je niet te stoppen. Dan ontdek je the power of goodbye.

Tekst: Hanny Roskamp | Illustraties: Jiating Liu via Inkling Illustrations

Laatste nieuws