Oeh: déze winkel verkoopt een budgetproof SKIMS-dupe

We delen meteen wat inspiratie.

Met haar ondergoed- en loungewear-label SKIMS heeft Kim Kardashian weer een goudmijn opgezet. Op Instagram en andere sociale media delen eindeloze influencers hun enthousiasme voor de nauwsluitende kledij. Maar goed – de stukken zijn redelijk aan de prijs. Gelukkig kun je een erg goede dupe vinden bij een erg betaalbare winkel!

Het succes van SKIMS

Bíjna alles wat Kim Kardashian aanraakt, verandert in goud – en haar merk SKIMS is hier geen uitzondering op. Van menig jong modepopje tot respectabele dames: we kunnen er niet omheen dat de onderkleding en andere items van het label razend populair zijn. Kwalitatief goede basics die waar relevant de broodnodige support bieden en zitten als gegoten...wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Geen wonder dat het label trots op de homepagina hun bestsellers promoot met de slogan "De styles waar al je vrienden je over blijven vertellen". Tja.

SKIMS dupe

Nu is dat allemaal leuk en aardig, maar een kleine blik op de prijzen werkt goed om eventueel enthousiasme wat te verzachten. Want laten we eerlijk wezen: €64 voor een t-shirt met lange mouwen is wel érg gortig.

Gelukkig zijn op veel plekken in Nederland dupes te vinden van één van deze shirts voor een héél schappelijk prijsje. Zo spotten we op TikTok dat de thermoshirts met lange mouwen van de Primark, à dertien euro, wel héél veel weg hebben van die bekends SKIMS-tops.

https://www.tiktok.com/@xxaaliyahandersonxx/video/7298430512715009313

Inspiratie

Niet alleen lijkt de nauwsluitende Primark-top bijzonder veel op het populaire SKIMS-shirt, maar deze is dus ook nog eens van thermostof. En dat betekent dat je deze winter bijzonder stijlvol warm blijft!

Combineer de top bijvoorbeeld met een zwierige midi-rok, of draag 'm met een broekpak voor een business-proof outfit. Je kunt er alle kanten mee op! We delen een paar van onze favoriete outfits. Met een matchende lange rok bij deze top kun je bijvoorbeeld alle kanten op, van een stukje dressed up elegantie, tot stoer en casual:

Of combineer de top met denim en een stel statement-juwelen voor een classy but casual outfit:

View this post on Instagram

A post shared by Sarah J (@shawntyaaaaa)

Met een fijne teddy-jas en leren broek ben je bovendien helemaal on-trend dit najaar. Met een aantal ton sur ton kledingstukken is het bovendien héél makkelijk om verzorgd voor de dag te komen met minimale moeite. Warm blijven én stijlvol voor de dag komen was nog nooit zo makkelijk. We love!

Bron: Girlscene | Beeld: NL Beeld