Oh my: Kim Kardashian onthult geheime tatoeage

'Niemand weet het, niemand ziet het, ik vergeet het.'

In het verleden heeft Kim Kardashian duidelijk aangegeven dat zij een tattoo dus écht niet zag zitten. Maar nu blijkt dat zij toch van gedachten is veranderd. In de meest recente aflevering van The Kardashians toont de zakenvrouw haar stiekeme tatoeage.

Tattoo

Laten we eerlijk wezen: Kim Kardashian is niet vies van een pikante fotoshoot hier of daar. Je zou dus verwachten dat mogelijke tatoeages allang en breed bekend waren, met de hoeveelheid skin die de dame nu en dan tentoonstelt.

Bovendien zou niemand van Kim verwachten dat zij een tattoo had, na haar eerdere uitspraken over het idee. Zo deelde ze in 2009 in gesprek met talkshow-host Wendy Williams: “Honey, zou je een bumpersticker op een Bentley plakken?” Ha!

Geheim

Nu blijkt dat de Kardashian tóch voorzien is van zo’n bijzonder stukje inkt. In een recente aflevering van The Kardashians onthult ze: “You guys, dit weten jullie niet van me…” waarna ze haar onderlip omlaag trekt, en toont dat er aan de binnenzijde een plaatje prijkt.

Wat blijkt? Kim houdt dit kunstwerkje al sinds 2021 verborgen. Ze had destijds de eer om het legendarische programma Saturday Night Live te hosten, en na afloop besloot haar vriendengroep om matchende tatoeages te laten zetten. “Iedereen liet ze op hun handen zetten, en ik dacht: echt niet dat ik een tattoo neem”, vertelt ze. Uiteindelijk wisten haar vrienden haar toch te overtuigen om een simpele tattoo te laten zetten op een plek die toch nooit zichtbaar is: de binnenkant van haar onderlip!

“Ik heb eindelijk een bumpersticker op een Bentley gedaan”, grapt ze nog.

Onzichtbaar

De tatoeage is al die tijd goed verborgen gebleven. Ze legt uit dat ze soms zélf vergeet dat ze nu voorzien is van zo’n plakplaatje. “Niemand weet het, niemand ziet het, ik vergeet het. Maar soms dan ben ik m’n tanden aan het flossen en zie ik een zwarte vlek en denk ik: ‘wat is dit voor zwartigheid?'”

Zo blijkt maar weer: al deelt de Kardashian eigenlijk haar hele leven al via verschillende reality shows en natuurlijk haar Instagram-account, zelfs Kim kan nog vol verrassingen zitten. Wie weet volgen er binnenkort nog meer van deze ‘bumperstickers’!

Bron: Bustle | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws