Kendall Jenner gespot in fashion musthave: de denim overhemdjurk

De Jenner-telg stylde het met opvallende designer cowboyboots.

Dat Kendall Jenner een trendsetter zou worden, had zij in haar jongere jaren ook nooit gelooft. Zo steekt ze het niet onder stoelen of banken dat ze de paardensport altijd boven fashion zette. Des te leuker is het, dat ze deze twee favorites heeft weten te combineren. Zo zien we steeds vaker de paardenfashion terug in haar alledaagse outfits. Enne, wij zijn fan!

Fashion musthave

Onlangs werd de Jenner-telg gespot bij een tankstation gehuld in een prachtige denim jurk van Bottega Venetta, afgestyled met kleurrijke cowboyboots uit de Canalazzo-collectie. De look kreeg dan ook al snel de naam ‘fashion cowgirl’ van menig fan van het model. Dat Bottega Venetta een groot onderdeel is van haar outfit, is niet echt meer een surprise. Het model is namelijk onlangs al wat vaker gespot in creaties van het modehuis. Zo droeg ze bijvoorbeeld een gouden pailletten pak van Bottega tijdens de verjaardag van haar zus Kim Kardashian.

De look

Kendall droeg tijdens een stop bij het tankstation de indigo-wash denim overhemdjurk met opvallende stiksels, lange mouwen, een donkere zonnebril en prachtige geel-blauwe hoge cowboyboots met een prijskaartje van maar liefst $9.800.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door kenny fan 🤍 (@style.kendalldd)

Trenchcoat era

Al eerder werd Kendall tijdens Fashion Week Milaan gespot in een andere fashion-obsessie. Het model verscheen namelijk in een trenchcoat in de vorm van een getailleerde mini-jurk. Uiteraard een ontwerp van Gucci, gecombineerd met een stel puntige pumps en een grote zwarte zonnebril die ze vervolgens de hele show heeft opgehouden.

Een paar dagen later werd Kendall opnieuw in een trenchcoat gespot in de volgende modestad: Parijs. Deze keer stylede ze het item nogal creatief: boven een stel zwarte loafers droeg ze een olijfgroene trenchcoat van The Row. Outfit klaar, zou je zeggen. Maar Kendall bracht een extra dimensie aan de look door over de jas een strakke kokerrok aan te trekken.

Bron: Elegance archief, Vogue | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws