Wauw: Jennifer Aniston siert de cover van CR Fashion Book

Sexy doch classy: zoals we Jennifer kennen.

In Friends was Jennifer Aniston al een waar stijlicoon en na de serie heeft ze dat alleen maar in een stijgende lijn doorgezet. De actrice mag dan geen 21 meer zijn, een fashionista zal ze altijd blijven – zo bewijst ze maar weer op de cover van CR Fashion Book.

Kim Kardashian

Waar onlangs Kim Kardashian met een enigszins schokkend kort kapsel op de cover van CR Fashion Book verscheen, is het nu de beurt aan Jennifer Aniston om de cover van het populaire modeblad te sieren. Zonder korte lokken overigens, maar wel met een net zo stunning foto.

Spannende werkkleding

Voor de shoot hulde Jennifer zich in werkkleding, al is dat iets spannender uitgepakt dan je zou verwachten. Qua onderstuk – een nette pantalon met lage taille – is er nog niet veel aan de hand, maar erboven draagt de actrice een blouse die niet echt meer in de categorie business casual valt. In plaats van het typische witte overhemd met knoopsluiting straalt ze op de cover in een extra korte, openstaande variant. Mét stropdas – dat dan weer wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CR Fashion Book (@crfashionbook)

Geheim

De look op de cover mag dan niet helemaal de outfit zijn die we op een doordeweekse dag naar kantoor zouden aantrekken, als je Jennifer Aniston heet kan het gewoon – mede dankzij haar verbluffende figuur. In gesprek met CR Fashion Book vertelt de actrice welke vier regels de basis van haar geheim vormen. “Ik drink zoveel mogelijk water, doe dagelijks aan lichaamsbeweging, probeer heel vers voedsel te eten én zoveel mogelijk te slapen. Dat laatste is een uitdaging voor mij, maar het is zo belangrijk. Ik voel het als ik niet genoeg rust krijg.”

Bron: Bustle, HLN | Beeld: NL Beeld, Instagram @crfashionbook

Laatste nieuws