Jennifer Aniston ongewenst kinderloos: ‘Ik zou er alles voor gegeven hebben’

Ze is er eindelijk klaar voor om haar verhaal te delen.

Na jarenlange speculaties vanuit de media waarom de actrice geen kinderen heeft, is Jennifer Aniston er nu klaar voor om haar verhaal te delen. Aan Allure vertelt ze openhartig over haar grote wens om moeder te worden, het lange vruchtbaarheidstraject en hoe het is om uiteindelijk met lege handen te staan. “Ik zou er alles voor gegeven hebben.”

Ongewenst kinderloos

Jennifers wens om moeder te worden, is nooit vervuld. Ondanks dat ze er alles aan heeft gedaan om zwanger te worden. “Ik probeerde IVF, ik dronk speciale Chinese thee, ik deed van alles. Het waren zware jaren, waarin ook voortdurend werd gespeculeerd of ik zwanger was of niet. Ik heb er alles aan gedaan”, vertelt ze. “Ik zou er veel voor over hebben gehad als toen iemand me had geadviseerd om mijn eitjes in te vriezen. Je denkt daar niet aan, maar nu is mijn kans verkeken.”

Roddels

De vele roddels die de afgelopen jaren rondgingen, deden haar veel pijn. “Er werd gezegd dat ik alleen maar oog had voor mijn carrière en dat mijn man bij me wegging omdat ik hem geen kind schonk. Dat waren absolute leugens, die mij hebben gekwetst.” Ze vervolgt: “Als dertiger en veertiger heb ik een hele harde tijd meegemaakt. Maar als ik daar niet doorheen had gemoeten, was ik vandaag niet de persoon die ik ben.”

Link tool: post not found

Opgelucht

Nu ze 53 is een een kind krijgen er voor haar niet meer in zit, voelt ze ook opluchting. “Ik hoef er nu niet meer over na te denken en me af te vragen of het nog zal gebeuren, want deze boot is nu echt vertrokken.” Spijt van haar pogingen heeft ze niet, maar ze is ook gelukkig met het leven dat ze wel heeft.

Bron: Allure, Vanity Fair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws