Deze leren jas van Mango vliegt de winkel uit

Je moet er alleen wel diep voor in de buidel tasten.

Een oversized (faux) leren jas is dit seizoen helemaal hot and happening, en wij snappen dat helemaal. Het geeft je outfit een ruig randje en is daarnaast lekker warm. Maar welke jas is nu dé jas van het moment? Zoek niet verder, want hij hangt gewoon bij Mango!

Oversized leren Mango jas

Voor een statement piece is het zeker een goed idee om een sprintje naar de dichtstbijzijnde winkel of webshop van Mango te trekken. De 100% leren jas met subtiel versleten look is onderdeel van de Mango’s Selection Collectie. Door de oversized fit zit de jas zowel stijlvol als comfortabel, waardoor die ook doorgedragen kan worden in de winter. Dankzij de overhemdkraag en lange mouwen krijgt de jas een klassieke feminine uitstraling.

Hoe stoer de jas ook is, je kunt hem op je eigen manier stijlen. Zo past hij mooi boven een zoete maxi-jurk of een elegante rok, maar staat hij ook prachtig bij een mooie jeans en een witte blouse. Door de kleur is het zeker een match met typische herfsttinten, zoals bordeaux, donkerblauw en okergeel. Klik hier voor meer informatie over deze must-have!

Een goede investering

Zie jij al talloze combinaties in je hoofd voorbijkomen met de oversized leren jas? Wij ook, al moeten we je misschien uit je dagdroom helpen. De jas kost namelijk €359,99, maar dan heb je wel een jas die tijdloos is en je lekker warm houdt. Dat is de investering wel waard, toch?

Bron: Jan Magazine, Mango | Beeld: NL Beeld, Mango

Laatste nieuws