Inspiratie nodig? 7 manieren om het witte overhemd te dragen

Klassiek en veelzijdig!

Volgens de modekenners vormt je garderobe een goede basis wanneer je een hoop staple pieces hebt. Denk aan een goeie denim, een wit t-shirt en een wit overhemd. En vooral het overhemd kan je op een hoop manieren dragen!

Het witte overhemd

Het witte overhemd is dankzij haar klassieke silhouet een must voor elke stijl. Hoewel je misschien meteen denkt aan een formele outfit voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, heeft de witte blouse al verscheidene keren laten zien hoe veelzijdig die is. Zo kun je hem oversized dragen, in je broek proppen of los dragen – een trend die we in de zomer veel voorbij zagen komen.

Makkelijk te combineren

Op Instagram spotten we onder anderen influencers als Emma Rose Thatcher en Jen Azoulay al in een oversized wit overhemd. Een lekker nonchalant lookje dat perfect is voor op een zonnige vakantiebestemming.

Dat het witte overhemd al jaren favoriet is bij menig modeliefhebber, is niet gek. Je combineert de witte blouse met denim, leer, zijde of zelfs wollen items. Door hem bijvoorbeeld onder een warme trui te dragen of onder een gilet. Scroll naar beneden voor wat fijne inspiratie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Rose Thatcher (@emmarosestyle)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michelle Lin (@michellelin.lin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Franny (@frannfyne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elif (@thatsaleaf)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jen Azoulay (@jen_wonders)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Francesca Saffari (@francescasaffari)

Staple piece

Als je goede basics aanschaft, dan ben je verzekerd van een hoop goede outfits. Een fijne bijkomstigheid van staple pieces is dat je ze namelijk goed kunt combineren. Draag het witte overhemd bijvoorbeeld met een goede denim jeans en loafers, en knoop een trui om je nek voor de frissere dagen. Een combinatie die ieder seizoen werkt!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld, Grazia

Laatste nieuws