HBO Max bevestigt derde seizoen And Just Like That

We hoeven nog geen afscheid van de serie te nemen.

Goed nieuws voor fans van And Just Like That. De makers van de show zijn nog lang niet klaar met het Sex and the City-universum en kondigen een derde seizoen aan.

Een nieuw seizoen

Nog voor de laatste aflevering van seizoen twee te streamen is, hebben de creators van And Just Like That goed nieuws. Er komt een derde seizoen van de serie, zo is de lezen op de officiële Instagram van And Just Like That en Stream on Max.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Max (@streamonmax)

Ook producer en showrunner Michael Patrick King is blij met de verlening van de serie. "We kijken ernaar uit om meer tijd te besteden in het Sex and the City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze herkenbare en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs", deelde hij erover in een statement.

Hoewel fans van het eerste uur ook kritiek uitten op de serie, blijkt de revival een ware hit te zijn. "We zijn verheugd te kunnen meedelen dat ‘And Just Like That…’ sinds de lancering van seizoen twee de #1 Max Original is, en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe," deelde HBO's hoofd van originele content Sarah Aubrey. "Nu we donderdag de langverwachte seizoensfinale naderen, proosten we met onze cosmos op Michael Patrick King en zijn geweldige team van schrijvers, producenten, cast en crew die ons, 25 jaar later, blijven charmeren met dynamische vriendschappen en boeiende verhalen. We kunnen niet wachten tot het publiek ziet waar seizoen drie onze favoriete New Yorkers naartoe brengt.”

Surprise

Natuurlijk hoopten fans op een derde seizoen, maar velen dachten na de aflevering van afgelopen donderdag dat het bij twee seizoenen zou blijven. Het verhaal leek voor iedereen tot een happy ending te komen. Carrie is weer samen met haar grote liefde Aiden, Charlotte werkt weer in een kunstgalerij, de oude Miranda lijkt weer back in business met een toffe baan, Stanford heeft zijn geluk gevonden als monnik en ook Anthony heeft weer een nieuwe liefde. Wat het nieuwe seizoen (en laten we niet op de zaken vooruitlopen: wat de laatste aflevering van seizoen 2) voor ons in petto heeft, we gaan het zien!

Bron: Marie Claire, Variety | Beeld: And Just Like That (HBO MAX)