Irina Shayk is het gezicht van nieuwe Furla-campagne

Wat een prachtige beelden!

Irina Shayk heeft al veel mooie klussen op haar naam staan. Het model heeft dan ook een portfolio om u tegen te zeggen en heeft opnieuw een mooie klus binnen geharkt. Zo is ze het gezicht van de nieuwe FW23-campagne van Furla. 

Giardino all'italiana

Maak kennis met Furla's nieuwe Fall Winter 2023-campagne Giardino all'italiana. En dit is wederom een shoot om door een ringetje te halen. De campagne werd vastgelegd in het heggendoolhof van de historische Silvio Pellico Villa in Piemonte (Italië). De tuinen van de locatie komen dan ook prachtig naar voren in de shoot.

Irina Shayk

Op de Giardino all'italiana-beelden kunnen we de prachtige omgeving bewonderen, maar onze aandacht gaat uiteraard uit naar supermodel Irina Shayk – die model stond voor de campagne. Niemand minder dan Koto Bolofo nam de fotografie voor zijn rekening.

Uiteraard werd Irina gefotografeerd met de oogstrelende tassen van Furla. De tassen zijn stuk voor stuk gemaakt van zacht, fijn leer en hebben de kleuren van de herfst.

Furla Furla Irina Shayk

Verkrijgbaar

In de campagne zijn de belangrijkste Furla-tassen te zien die speciaal voor Fall/Winter opnieuw zijn geïnterpreteerd. De FW-2023-collectie is vanaf nu verkrijgbaar op de website van Furla of in de Furla-winkels wereldwijd.

Bron en Beeld: Furla 

Mode
  • Afgebeeld: Flow XL Tote