Classy en tijdloos: deze 10 nagellak kleuren kunnen altijd

Van deep navy tot ecru en clay: deze kleuren wil je zeker op je nagels.

Verzorgde nagels zien er niet alleen mooi uit, we worden er ook altijd heel blij van. En de voorpret begint al bij het kiezen van de juiste kleur. Twijfel je welke kleur je op je nagels wil? Met deze klassiekers zit je altijd goed!

Klassieke kleuren

Er bestaan zo'n 101 nagellak kleuren en dat maakt het kiezen soms best lastig. Alleen in de nude tinten zijn er al meer dan 10 verschillende. Gelukkig zijn er altijd kleuren waar je op terug kunt vallen, en die bij zowel je kleurrijke als neutrale outfits passen. Met de volgende kleuren zit je volgens Who What Wear altijd goed!

1. Jet black

Zwart is niet alleen weggelegd voor gothics, het is namelijk een hele chique kleur om op je nagels te dragen. Mooi met opvallende zilveren of gouden sieraden!

2. Ecru

In de zomer zijn witte nagels hartstikke populair, maar eigenlijk kunnen ze ieder seizoen. Voor wat meer glans kun je een glitter toevoegen, zoals @lefecrediary heeft gedaan.

3. Nude roze

Roze is altijd een goed idee, maar voor de liefhebbers van minimalistisch is deze kleur perfect. Je ziet namelijk wel een roze tint, zonder dat het heel erg opvalt.

4. Soft green

Een onverwachte grote favoriet in 2022, maar eigenlijk kan deze zachte kleur ieder jaar wel. Perfect voor de lente en zomer, maar in combinatie met andere groentinten is-ie ook perfect voor de herfst en winter.

5. Clay

Voor iedereen die klaar is met klassiek rood, maar meer spice wil dan beige, is deze kleur perfect. Het is minimalistisch, elegant en perfect bij elke outfit!

6. Burgundy

We zijn dol op kleuren die wat meer diepte hebben, en daar is burgundy een goed voorbeeld van. Fijne bijkomstigheid: je handen zien er meteen sunkissed uit met deze kleur op je nagels!

7. Chocolate

Jazeker, chocolade of donkerbruin is zeker het proberen waard op je nagels. Ideaal als je donkere nagels wil, maar niet altijd voor zwart wil gaan.

8. Classic red

Uiteraard kon de classic red niet ontbreken. Hij is net zo tijdloos als de witte blouse of het t-shirt met strepen.

9. Deep navy

Elegante en opvallende marineblauwe nagels maken altijd indruk. Of je nu kiest voor een effen kleur of French tips in deep navy: het is prachtig.

10. Forest green

Net als bij deep navy en chocolate, zorgt forest green ook voor nagels die de show stelen. De warme kleur is elegant en cool!

Sparkling en metallic

Naast deze tinten, is het natuurlijk ook mogelijk om een uitstap te maken naar de glanzende kleuren. Denk aan goud, zilver of glazed donut: dé nagellak trend van de afgelopen tijd. Ook op metallic kleuren kun je altijd terugvallen. Wij boeken vast een nieuwe afspraak!

Bron: WhoWhatWear | Beeld: Unsplash, Oleg Ivanov