Melissa McCarthy vond dit het minst leuke aan Gilmore Girls

Winterjassen in de loeihete zon? De actrice weet er alles van.

Gilmore Girls was vroeger de vaste prik op de beeldbuis en volgden we massaal het leven van Lorelai en Rory Gilmore in het idyllische dorpje Stars Hollow in Connecticut. Hoe rooskleurig de serie ook was, actrice Melissa McCarthy heeft er een bitterzoete smaak aan overgehouden.

Stars Hollow

Naast het hilarische en eigenlijk 'gewone' leven van de Gilmores en alle karakters uit Stars Hollow, was er nog iets waar fans van smulden: het decor. Ieder seizoen veranderde Stars Hollow namelijk in een paradijs vol herfstbladeren, pompoenen en sneeuw - I smell snow is geen onbekende quote voor fans!

Hoewel het decor er prachtig uit zag, waren de castleden daar iets minder gecharmeerd van. Zo onthult Melissa McCartney aan US Weekly. "Soms zaten we in kleine dingen gepropt met jassen aan, maar het was eigenlijk 45 graden in Burbank, Californië. En we hadden zoiets van: 'Brrr, Connecticut!" Helaas, Stars Hallow bestaat niet en filmde de serie de hele tijd in het zonnige Californië.

Maar de hitte werd de castleden soms fataal. "Toen we onze eerste poster maakten, viel iemand flauw", vervolgde de actrice. Gelukkig is het allemaal goed gekomen!

Sookie St. James

McCarthy speelde in de hitserie Sookie St. James, chef-kok, zakenpartner en beste vriendin van Lorelai (Lauren Graham). Naast hen bestond de cast uit onder andere Alexis Bledel, Edward Herrmann, Kelly Bishop, Scott Patterson en Liza Weil.

Wij gaan de serie nog maar een keer bingen en speuren naar overhitte castleden!

Bron: US Magazine | Beeld: NL Beeld