Zo ziet Gilmore Girls-acteur Matt Czuchry er nu uit

Zo gaat het nu met de acteur.

Lees ook

Het is inmiddels achttien jaar geleden dat Matt Czuchry zijn Gilmore Girls-debuut maakte. De acteur speelde de rol van de charismatische Logan Huntzberger. De populaire serie eindigde in 2007 en kreeg in 2016 nog miniserie: Gilmore Girls: A Year in the Life. Hoe gaat het nu met Matt en acteert hij nog steeds?

Acteren

Voordat Matt in Gilmore Girls te zien was, had hij al kleine rollen in diverse series. Zijn rol als Logan zorgde echter voor zijn doorbraak bij het grote publiek. Van 2004 tot en met 2007 was hij in Gilmore Girls te zien, ook keerde hij in 2016 terug als Logan in de reboot.

In de tussentijd zat de acteur zeker niet stil. Zo sleept hij een gastrol van Chris Kennedy in Friday Night Lights in de wacht en scoorde hij de rol van Cary Agos in de hitserie The Good Life. Momenteel is de acteur als Conrad Hawkins te zien in de ziekenhuisserie The Resident.  

Inmiddels is hij 45 jaar, maar dat zouden wij hem niet geven!

Matt

Vervolg Gilmore Girls

Hoewel het alweer een paar jaar geleden is dat de reboot uitkwam, is het nog steeds een mysterie wie Rory’s baby daddy is. Ondanks dat Matt weet wie de vader is, wil hij dat om een speciale reden niet onthullen.

“Ze (de makers, red.) hebben me verteld wie de vader van de baby is. Ze vertelden dat ik het kon delen met wie ik maar wil, maar dat heb ik nooit gedaan”, begint de acteur. “Dat is aan hen om te vertellen. Het is aan Amy en Dan (de makers, red.) om dat bekend te maken. Het voelt niet juist als ik het vertel.”

Bovendien heeft de acteur nog een reden waarom hij de secret info niet wil delen. Zo deelt Matt dat het bekendmaken van de baby daddy een nieuw seizoen in de toekomst kan verpesten. “Als we een nieuw seizoen mogen opnemen, kunnen ze van gedachten veranderen over wie de vader is. Dat zijn de redenen waarom ik nooit heb verteld wat ik op de set hoorde.”

Bron: IMDB, The News, Grazia Beeld: Gilmore Girls, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook