Halle Berry uit de kleren: 'Ik doe wat ik wil'

De actrice laat niets aan de verbeelding over.

Halle Berry (56) is ouder én wijzer. Waar ze vroeger nog rekening hield met de mening van anderen, doet ze nu precies waar ze zin in heeft. Vandaag was dat poedelnaakt op het balkon staan.

In 't zonnetje

Op Instagram prijkt een foto van de actrice die naakt op een zonnig Frans balkon een glas wijn drinkt. En we moeten toegeven: dat me-time momentje ziet er niet verkeerd uit. "Ik doe wat ik wil. Fijne zaterdag!" luidt het bijschrift.

Eerder deze week liet ze ook al weinig aan de verbeelding over toen ze een foto plaatste in bikini en vitamine D tot zich nam.

Onder de indruk

Op een aantal negatieve reacties na, kunnen de meeste volgers haar gedurfde foto wel waarderen. "Vrouwen die de regels volgen hebben nooit geschiedenis geschreven", reageert iemand. Een ander zegt: "Jouw leven, jouw lichaam, jouw keuze."

En dat lichaam, daar zijn niet alleen wij van onder de indruk. "Bijna 60 en dan zo'n lichaam" luidt het in de reacties. Anderen sluiten zich daarbij aan: "Je work-out routine werpt zijn vruchten af!" en "Meest sexy vrouw op deze planeet", schrijven ze.

Age is just a number

Juist omdat Halle zich met de jaren alleen maar beter voelt, wil ze dat we afstappen van de stereotypen die we bij sommige leeftijden hebben, vertelde ze eerder in een interview. "We worden allemaal ouder. Onze huid gaat rimpelen en we gaan er anders uitzien. Ik zie ook dat mijn gezicht en mijn lichaam veranderen, maar ik heb niet alleen op dat paard gewed. Ik heb altijd al geweten dat schoonheid verder gaat dan het fysieke lichaam waarin je rondwandelt."

Bron: Telegraaf, Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram