Een kaartje van prinses Beatrix: 'Bedankt voor de gelukwensen'

Met de hand ondertekend.

Gisteren blies prinses Beatrix maar liefst 85 kaarsjes uit, en die dag ging niet onopgemerkt voorbij. Ze kreeg veel felicitaties en er verschenen als traktatie nieuwe portretten. Persoonlijk bedankt ze iedereen voor de bijzondere dag.

Dankkaart

“Van harte dank ik u voor de gelukwensen die ik ter gelegenheid van mijn verjaardag mocht ontvangen”, schrijft de voormalig koningin op de koninklijke kaart. De kaart heeft ze met pen ondertekend.

Gisteren vierde Beatrix haar verjaardag – tot onze grote vreugde – met een reeks nieuwe foto’s. Niet alleen de voormalig koningin, maar ook zoonlief koning Willem-Alexander én kleindochter Amalia waren te zien op de kiekjes. Drie generaties op één foto!

Felicitaties vanaf de Caraïben

De foto’s van Bea en haar familie werden afgelopen jaar in december gemaakt. Van deze week konden ze ook niet zijn, want Willem-Alexander, Máxima en Amalia vermaken zich uitstekend in de Caraïben, waar de familie is voor de kennismaking van de kroonprinses. Toch lieten de Oranjes de verjaardag van Beatrix niet zomaar aan hen voorbij gaan. In een videoboodschap feliciteerde de familie prinses Beatrix met haar 85e verjaardag, én liet Willem-Alexander weten dat Bea hen tijdens hun tripje vanuit Nederland op de voet volgt. Cute!

Rustiger aan

Na 33 jaar op de troon zal het voor Beatrix nu wel heerlijk zijn om wat minder in de schijnwerpers te staan. Af en toe verschijnt de voormalig koningin nog bij belangrijke royal evenementen, maar over het algemeen doet ze het wat rustiger aan. Alleen maar goed, want na zo lang hard werken is het niet verkeerd om een beetje aan jezelf te denken en tijd met je familie door te brengen. Nog vele jaren voor onze prinses!

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, RVD