Een luxe badkamer creëer je zo!

Tips & tricks!

Jouw badkamer is toe aan een nieuwe uitstraling. Je woont al zo lang in jouw huis waardoor je graag erin wilt investeren. Daarom is het tijd om lekker groots uitpakken en te gaan voor een luxe uitstraling met de juiste badkamer accessoires. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder!

Goud en marmer

Als je aan luxe denkt, denk je natuurlijk gelijk aan goud en marmer. Beide materialen zijn erg waardevol en ze zien er ook prachtig uit. De badkamer hoeft natuurlijk niet helemaal goud te worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gouden kranen en handdoekhouders aan te schaffen. Hierdoor worden deze producten dé eyecatcher van de ruimte zonder dat het te erg opvalt. Marmer zorgt voor een rustige uitstraling en daarnaast heb je genoeg keuze. Je hebt namelijk wit marmer, maar ook heb je marmer in de aardetinten! Voor een marmeren vloer is het wel belangrijk dat de vloer een oppervlaktebehandeling krijgt, omdat het glad kan zijn als het nat wordt. Los van dat marmer er prachtig uitziet, heeft het nog een praktisch voordeel. Je kunt het namelijk gemakkelijk onderhouden dus is het niet nodig om uren te poetsen. Daarnaast is het materiaal waterdicht, waardoor het ideaal is voor de badkamer waar de lucht erg vochtig is. Best handig, toch?

Een bad

Niks is lekkerder dan ontspannen in bad na een lange dag op werk. Een vrijstaand bad kan daarom goed van pas komen in jouw verbouwde badkamer. Denk goed na over de plek waar het bad komt te staan. Deze kan midden in de badkamer komen te staan zodat het een sierstuk wordt, maar je kunt het bad in een hoek plaatsen zodat het niet alle aandacht trekt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande badkraan of een wandkraan. Met de wandkraan kun je namelijk wat meer ruimte besparen als de douche niet erg ruim is. Het is bij een vrijstaand bad wel belangrijk dat er genoeg ruimte overblijft voor andere meubels of spullen die in de badkamer moeten staan. Maak van tevoren daarom altijd een schets van jouw badkamer en hoe je deze wilt inrichten. Zo voorkom je dat je spullen moet terugbrengen omdat het anders te krap wordt.

Goud, marmer en een vrijstaand bad zullen ervoor zorgen dat jouw badkamer een en al luxe uitstraalt. Daarbij is het helemaal aan jou hoe je dit laat terugkomen in het interieur. Wil je gelijk gaan winkelen? Kijk dan op de website van Sanitairwinkel!

Photo by Sidekix Media on Unsplash