De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de juwelen special.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de juwelen special? Lees mee.

Mode

Van parels tot kleurrijk en de metalmix: we delen onze favoriete juwelen en fijnste juwelenmerken van het moment. Ook showt model, influencer en beauty-tycoon Diipa Büller-Khosla ons hoe je iconische colliers, oorbellen en armbanden combineert met moderne looks voor een stijlvolle match en lees je alles over de geschiedenis van tiara’s. Verder vind je de heerlijkste items voor je herfstgarderobe, of je nou een boswandeling gaat maken of voor de haard zit, en delen we de musthave jassen van het seizoen.

Interviews

Ze zaten op dezelfde middelbare school, maar de vonk sprong pas over toen zij in de sportschool van zijn vader kwam werken. Inmiddels zijn Dennis (47) en Zaina (49) van der Geest 28 jaar samen en hebben ze drie kinderen. Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Verder nemen we een kijkje achter de schermen met Juliette Binoche bij de film Avec amour et acharnement en hebben we een onderonsje met componist en muzikale duizendpoot Martin Fondsevoor en spreken we Annemarie Oster over haar boek Mantelliefde.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in het Milanese appartement van fashionvrouw Gigliola Curiel met veel kleuren en een warm en huiselijk gevoel. Ook spreken we fotograaf Charlotte Marres en haar man Olle Swets. Om te achterhalen welke mensen en ervaringen er schuilen achter de voedselketen, reden ze een jaar lang met hun mobiele keuken naar boeren, telers en plukkers in Nederland en Vlaanderen. Daaruit ontstond het kookboek De Buitenkeuken.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van William Turner, die ‘de kunstschilder van de Engelse romantiek’ wordt genoemd. Verder blikken we terug op het bijzondere koningschap van Juliana ter introductie van de tentoonstelling De Eeuw van Juliana, een koningin en haar idealen in De Nieuwe Kerk in Amsterdam.

Beauty

Trek je gezicht uit de plooi, geef ’m een stralende gloed, kleur die mond en dompel jezelf in een warm nazomerparfum, want het is herfst! Wij hebben de musthaves voor je verzameld. Ook praten we je bij over de nieuwkomer van Acqua di Parma’s Signatures of the Sun collectie.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!