Dit zijn de leukste cadeausets om te geven

Lees je mee?

Zo rond december raken we allemaal in de stress: wat voor cadeaus moeten we dit jaar toch weer geven? Het lijkt elk jaar wel een beetje moeilijker te worden. Je wilt immers ook geen cadeaus van vorig jaar recyclen. Dan is het geven van een cadeauset een goed idee. Een complete box met leuke items. Maar wat zijn de leukste cadeausets op de markt?

Gift Set van Rituals

Rituals: wie is er geen fan van? Wanneer je een gift set van Rituals ontvangt, is dat een magisch moment. Rituals is namelijk hét merk met producten voor de geest, het lichaam en de ziel. Een mooie box om te geven is bijvoorbeeld de Energizing Collection, met shower foam, hair & bodymist, bodycrème en bodyscrub. Daarmee gaat de ontvanger fris het nieuwe jaar in! Een adventskalender kopen van Rituals is ook een goed idee, met 24 dagen lang elke dag een verrassing. Voordeel: de gift set-dozen van Rituals kunnen hergebruikt worden als luxe opbergdoos, en al het papier is afkomstig uit goed beheerde bossen, met de hoogste normen voor milieu en maatschappij. Het is dus ook een duurzaam en verantwoord cadeau.

Geurkaarsen set

Geurkaarsen kunnen altijd. Een unieke cadeauset, waarmee je de gezelligheid bij de ontvanger in huis haalt. Met een geurkaarsen set geef je een box waarmee de ontvanger een tijdje vooruit kan. Of je nu kiest voor een gemengde set met verschillende geuren, of kiest voor een specifiek thema: het is en blijft een leuk cadeau.

Niemand heeft ooit te veel geurkaarsen, dus je weet dat dit een geschikt cadeau is. Gezelligheid ten top. En ook een voordeel: zo’n set is niet erg duur. Dan blijft er nog wat geld over voor een ander leuk cadeautje erbij.

Tattoo set

Als je écht niet van cliché-cadeaus houdt, is het misschien leuk om een tattoo set te geven. Dit is een set waarmee beginners als een pro tattoos kunnen zetten. Natuurlijk is het alleen voorbehouden aan tattoo-artiesten: mensen die het nog nooit hebben gedaan kunnen beter niet op andermans lichaam tatoeëren, maar voor de beginnende artiest of de kenner is dit zeker leuk. We kennen allemaal wel iemand die gek is van tattoos, en dan is zo’n set toch mooi om in huis te hebben.

Baardgroei set

Hoe kun je een man nou beter helpen dan met zijn baard? Een baardgroei set heeft een volledige inhoud met bijvoorbeeld een kam en verzorgingsproducten voor mannen met een aardige baard. Van deze kit krijgt de ontvanger een vollere baard met meer volume. Wie trots is op zijn baard, heeft deze set echt nodig. Wie ken jij voor wie deze set perfect zou zijn?

Beeld: Unsplash