Halle Berry laat nieuwe (paarse!) coupe zien

Purple is the new blonde!

27th Annual Critics Choice Awards

Halle Berry is al vaak op de rode loper verschenen met een andere coupe, maar deze keer is ze ook voor een andere kleur gegaan. Op social media deelt de actrice een vrolijk kiekje tijdens een date met vriendlief Van Hunt. 

Mooi paars is niet lelijk

Halle Berry debuteerde gisteren met een nieuw kapsel op social media waarmee ze haar paarse krullen aan de wereld introduceerde. Op de foto draagt de Bruised-actrice een asymmetrische haarsnit, waarbij haar haar aan één kant kort geschoren en zwart geverfd is. De bovenste lokken zijn gekruld en prachtig paars.

"Ik weet dat ik eruitzie alsof ik niets doe, maar mijn haar heeft het behoorlijk druk", grapt de actrice bij de foto's. En wat staat het haar prachtig!

Make-over

Het is niet de eerste keer dat Halle voor zo'n grote make-over is gegaan. Begin dit jaar bracht ze namelijk haar iconische korte haircut terug. Weliswaar met een platinablonde pixie-snit, die ze debuteerde tijdens de Critics Choice Awards 2022. We zijn benieuwd welke kleuren nog meer voorbijkomen!

Social media

De actrice deelt wel vaker een foto van haar kapsel, met haar lover of haar gezin op social media. Maar zit ze ook met een andere reden op Instagram. Met Harper's Bazaar sprak ze al eerder over haar relatie met social media en zei ze dat het 'bevrijdend' was om controle te hebben over haar eigen verhaal.

"Je realiseert je dat wanneer je dat doet, mensen gewoon meer van je houden. Ze willen zien dat je net zo echt bent als zij." Niet voor niets dus dat de actrice regelmatig een foto deelt van een cocktail, leuke momenten in haar leven en passeren zelfs sexy jurken de revue. "Ik denk dat het me gewoon meer met iedereen verbindt, en dat is mooi."

Bron: Harper's Bazaar | Beeld: BrunoPress