Met deze nieuwe beautyproducten overleef je de zonnigste zomerdagen

Een egale teint, frisse make-uplook en beachy hair.

Cheerful girls in swimsuit sun tanning together

Een egale teint en een make-uplook die zelfs de zonnigste zomerdagen overleeft: met deze nieuwe beautyproducten kom je elke dag stralend door.

NIVEA Sun Protect & Hydrate to go zonnemelk SPF30 - €7,69 (50ml)

De zonnemelk biedt onmiddellijke bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De verzorgende formule beschermt daarnaast de huidbarrière tegen uitdroging en biedt 48 uur lang hydratatie. De waterbestendige formule werkt in balans met het microbioom van de huid, een natuurlijke laag bacteriën die fungeert als het natuurlijke afweersysteem van de huid. Ook fijn: het handige pocketsize formaat zorgt ervoor dat-ie ideaal is om mee te nemen in je tas of voor op reis.

Sisley de Ombres Éclat Liquide - €41,50

Sprankelende ogen die schitteren in de zon: dit is geen lipproduct, maar een oogschaduw met vloeibare textuur. Dat betekent dat je ’m makkelijk aanbrengt, hij lekker lang blijft zitten, maar ook ideaal is om mee te nemen als je na je werkdag meteen door moet naar een diner.

Diptyque Eau Rose - €154 (75 ml)

Dit is niet zo maar een parfum, maar het resultaat van een samenwerking met bloemkunstenaar Maurice Harris, die een boetiek in LA bestiert en boeketten ontwerpt voor labels en celebs. Bloemenpracht in een flesje dus, waarin de geur van roos de boventoon voert, maar vergezeld wordt door kamille, lychee en artisjok.

Miss Dior Hair Oil - €49

Deze voedende haarolie, met de heerlijke bloemige geur die we van Dior gewend zijn, zorgt niet alleen voor zacht, glanzend en gehydrateerd haar, maar beschermt ook tegen hitte. En dat komt goed uit nu je lokken niet alleen te maken krijgen met warme stylingproducten, maar ook met de zon.

MARC INBANE Natural Tanning Mousse - €44,95

De intens hydraterende tanning mousse van MARC INBANE creëert direct een egale, zongebruinde teint die perfect samensmelt met je natuurlijke huidskleur. De mousse is eenvoudig aan te brengen met de ‘Glove’, droogt snel zonder vlekken en is vegan. Geniet tot 9 dagen van een zomerse teint!

Caudalie Vinoperfect Serum - €49,30

Smeer dit serum op als je je geen zorgen meer wilt maken over plekjes door de zon, ouderdom of zwangerschap. Viniferine speelt de hoofdrol; dat ingrediënt keert zich tegen pigmentatie en egaliseert de huid. Hallo glow!

Pinky Goat wimpers - €11,49

Wel met prachtige lange wimpers op het strand liggen, maar geen zin hebben in sweaty mascara vlekken onder je ogen? Dan zijn de wimpers van de award-winning vegan lash brand Pinky Goat een musthave. Van Natural tot Glam en van whispy tot vol volume, je hebt voor elke gelegenheid de perfecte wimpers. Ze zijn super zacht, maar liefst 15x herbruikbaar, vegan, cruelty free en makkelijk aan te brengen met een super lijm.

Leif Buddha Wood Hand Balm - €19

Ook in deze tijd van het jaar liggen droge handen op de loer, want ze worden veelvuldig blootgesteld aan uv-straling. Sla ze dus niet over, maar verzorg ze met deze crème waarin de Australische natuur is ‘gevangen’ zodat ’ie ruikt naar sinaasappel en sandelhout.

Chanel Sublimage L’essence Fondamentale Yeux - €260

Dit serum bezorgt de huid rondom je ogen niet alleen een frisse boost, maar gaat ook lijntjes en donkere kringen tegen. Hierdoor zullen je wenkbrauwen en wimpers meer aandacht opeisen en blijft jouw oogopslag dus zijn unieke verhaal vertellen.

Tip van de redactie: veel gezien op de catwalk is een natuurlijke make-uplook à la Balmain. Laat met de juiste gezichtsverzorging je huid spreken, dan heb je weinig anders meer nodig.

Beeld: iStock