Drew Barrymore trakteert voor verjaardag op make-uploze selfie: 'Dit is 47'

We kunnen niet anders zeggen: 47 staat haar goed!

Drew Barrymore mocht begin deze week 47 kaarsjes uitblazen en viert dat op social media met een make-uploos kiekje. En we kunnen niet anders zeggen: 47 staat haar goed!

Puur natuur

De actrice hield het puur natuur voor haar verjaardag. "Dit is 47", schreef ze bij de selfie die in de badkamer is genomen. Vriendin Reese Witherspoon was er snel bij en wenste haar een fijne verjaardag: "Happy Birthday, jij magisch persoon! Ik hou van je! Heb ik altijd gedaan en zal ik altijd doen." Ook The Desperate Hour actrice Naomi Watts liet een reactie achter. "Happy Birthday, queen!", schreef ze.

Tekst gaat verder onder de foto.

Nooit gelogen

Een paar maanden geleden onthulde de actrice nog dat ze nooit over haar leeftijd heeft gelogen. "Ik denk niet dat ik daarmee weg zou komen", grapte ze bij Entertainment Tonight. "Ik ben nooit op een blind date geweest en ik heb nooit over mijn leeftijd gelogen... Dat zijn gewoon dingen waar ik nooit de kans voor heb gekregen."

Trots

Daar voegde ze aan toe dat ze trots is op haar leeftijd. Ook zou ze nooit terug willen naar een eerdere leeftijd. "Ik weet dat het een saai antwoord is, maar het is waar. Ik denk dat vandaag mijn beste dag tot nu toe is", aldus de moeder van twee. "Ik ben er trots op omdat ik veel rustiger, wijzer en slimmer ben. Maar ik ben ook nog steeds een sukkel, ik heb nog veel te leren."

Bron: People | Beeld: BrunoPress, Instagram