Wauw: Kate Middleton in betaalbare statement blazer van ZARA

Royal in red!

Kate Middleton zette deze week voet aan wal in Kopenhagen en haar outfit viel daarbij direct op. Haar felrode blazer was niet alleen een statement piece, maar ook nog eens hartstikke betaalbaar.

Rode blazer

De hertogin van Cambridge ging voor de eerste keer sinds 2017 op een tweedaagse solo werktrip. De reis ging naar Denemarken om daar samen met de Britse Royal Foundation Centre for Early Childhood te leren over hun werk op het gebied van de ontwikkeling van jonge kinderen.

De rode getailleerde blazer die Kate voor de gelegenheid droeg, was deze keer niet van een luxe designer, maar van 'gewoon' van Zara. Daarbij droeg ze een zwarte broek, witte blouse van ME + EM en zwarte hakken van Gianvito Rossi. Ze maakte de look af met een van haar favoriete tassen van Aspinal London en een parelketting en -oorbellen van Maria Black.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

ZARA

Het is niet de eerste keer dat Kate de opvallende rode Zara-blazer aan trok. Vorig jaar droeg ze hem ook tijdens een voetbalwedstrijd tussen Engeland en Duitsland. Het lijkt erop dat Kate graag bij Zara shopt, want er hangen meer items van het Spaanse merk in haar garderobe. Zo droeg ze tijdens haar bezoek aan het Centre for Longitudinal Studies in Londen een zwart-wit geruite jurk met strik van ZARA. Diezelfde jurk droeg ze voor de pandemie ook al naar Bradford. Zo zie je maar, ook royals shoppen graag koopjes!

Bron: Vogue US | Beeld: BrunoPress