Dit is de favoriete budget-friendly dagcrème van Kate Middleton

Het is een koopje!

Een huid à la Kate Middleton? Wij tekenen ervoor. De hertogin van Cambridge heeft een huid om u tegen te zeggen en dankt dit hoogstwaarschijnlijk aan goede genen, én aan de juiste producten. Gelukkig hoef je geen dure skincare-producten in de wacht te slepen om een glowy skin als Kate te krijgen. Zo kost haar favoriete dagcrème nog geen €15. 

Dagcrème

Het favoriete parfum van Kate is dan geen koopje, maar haar dagcrème gelukkig wel. De hertogin van Cambridge zou volgens Marie Claire verknocht zijn aan de Nivea Naturally good dagcrème met Aloé Vera.

Kate zou een keer zijn gespot toen ze de Nivea Pure and Natural Moisturising day cream kocht, maar deze crème kreeg een kleine update en wordt nu verkocht onder de naam: Nivea Naturally good dagcrème. Deze dagcrème bevat jojoba- en amandelolie en belooft de huid gezond te doen ogen en hydrateert je gelaat zo’n 24 uur. Daarnaast betaal je slechts €13.99 per potje (50 ml). Dus zo komt Kate aan haar stralende huid!

 

Nivea
€13,99

Nivea-fans

Kate is niet de enige royal die zo haar Nivea-favorieten heeft. Zo zou Meghan Markle naar verluidt groot fan zijn van Nivea Sun Kids Protect & Care Spray SPF50+ voor haar kinderen. Zelf gebruikt ze de Nivea Light Firming Body Lotion Q10 + Vitamine C, die in Nederland onder de naam Q10 Verstevigende bodylotion wordt verkocht.

Kate Middleton
€14,29

Toen Meghan nog acteerde vertelde de voormalige Suits-ster aan Beauty Banter dat ze de bodylotion elke dag gebruikt. “Het is echt een van mijn favoriete lotions op de markt. Het is zo betaalbaar en mijn huid voelt fantastisch en ziet er geweldig uit.” Aha!

Bron: Marie Claire UK | Beeld BrunoPress

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.