Zo ziet Ridge Forrester uit ‘The Bold and the Beautiful’ er nu uit

Herken jij hem nog terug?

Ridge Forrester uit de wereldberoemde soap The Bold and The Beautiful, wie kent hem niet? Met zijn brede kaaklijn was acteur Ronn Moss vanaf 1987 de hunk van de show. In 2012 verliet hij de serie. Benieuwd hoe hij er nu, 34 jaar na het begin van de serie, uitziet? 

Wedergeboorte

Ronns besluit om The Bold te verlaten kwam als een schok voor veel fans, maar hij was er gewoon klaar mee. “De contractbesprekingen kwamen er weer aan en ik dacht ineens: hoe vaak heb ik dit al gedaan? Daarbij kreeg ik zo veel tekens dat ik wat anders moest doen, die kon ik niet negeren. Nu lijkt het net alsof ik mijn fans in de steek liet, terwijl zij juist de reden waren dat ik dit werk zo lang heb gedaan. Maar voor mij voelde deze beslissing als een wedergeboorte”, vertelde hij destijds.

Verraden

Ronn ging weer optreden met zijn band Player, waarin hij basgitaar speelt. Hij gaf aanvankelijk aan nog wel terug te willen keren als Ridge, maar toen hij eenmaal vervangen werd door Kaye was dit uitgesloten. Ronn vertelde onlangs dat hij zich verraden voelde. “Dit was de druppel, nu kom ik nooit meer terug.”

Om het geheugen op te frissen zie je hier de allereerste scène van The Bold and the Beautiful met Ronn Moss als Ridge Forrester:

Tekst gaat verder onder de video

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Woeste baard

Zó ziet ‘Ridge’ er tegenwoordig uit! Begin dit jaar werd zijn kaaklijn verhuld door een woeste baard.

Tekst gaat verder onder de video

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ronn moss (@ronnmoss)

Inmiddels heeft hij weer afscheid genomen van zijn baard, kijk maar. Herkende jij hem direct?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ronn moss (@ronnmoss)

Bron: Tips en Weetjes, Beeld: The Bold and the Beautiful